Scandalul continuă! Ce a putut să spună Alex Velea despre Alexia Eram și Mario Fresh: “Nu mai încerca să îndulcești situația”

Publicat: 12 Oct. 2020, 09:39 Vedete
Scandalul continuă! Ce a putut să spună Alex Velea despre Alexia Eram și Mario Fresh: “Nu mai încerca să îndulcești situația”

Este cunoscut faptul că de câteva luni între Alex Velea și ”copiii” săi a pornit un adevărat scandal. Lino Golden și Mario Fresh au decis să o ia pe cont propriu, deși cei trei au fost extrem de uniți. Acum cei trei își aruncă în spațiul public tot felul de jigniri, iar din câte se pare scandalul ar fi pornit din cauza iubitelor lor.

Alexia Eram, iubita lui Mario Fresh și Antonia nu s-ar fi suportat niciodată, potrivit informațiilor care au apărut în presă. totodată frumoasa artistă i-ar fi reproșat fiicei Andreei Esca faptul că este foarte arogantă, iar la un moment dat, din cauza acestor neînțelegeri, iubita lui Velea i-ar fi cerut lui Mario să nu o mai aducă la studio și de aici a pornit întreg scandalul.

“Totul a început atunci când Antonia i-a reproșat Alexiei că este prea arogantă și tupeistă. Tot ea este cea care i-a cerut lui Alex să nu îi mai permită Alexiei să stea toată ziua, bună ziua, la studioul de înregistrări. Mario a avut un șoc când a auzit asta și au început să se contreze. Războiul s-a mutat apoi în mediul online, iar Velea și Mario au ajuns să nu își mai vorbească deloc. Practic, ei au ajuns să fie despărțiți de femei, deși erau atât de uniți și țineau enorm unul la celălalt”, au declarat surse din anturajul artiștilor pentru Impact.ro.

Alex Velea, umilință publică pentru Mario Fresh și Alexia Eram

Mario Fresh și Alexia au încercat să țină acest scandal departe de presă, mai ales din cauza faptului că Andreea Esca nu și-a dorit ca familia ei să fie implicată în această dispută.

Însă, în spațiul public apar noi informații, iar recent Mario a fost numit trădator și bătăuș, iar imaginea sa a fost extrem de șifonată într-un mesaj pe care Alex Velea l-a publicat pe Instagram.

“Nu mai incerca sa indulcesti situatia si sa te victimizezi cum ai facut toata viata. Te-am ferit prea mult de insucces, frustrari si batai (pe care tot tu, batausule, le-ai generat). In schimb, tu ti-ai bagat fratii la “inaintare” dupa ce i-ai “imbarligat” sa se certe cu toata lumea cu care aveai doar tu probleme. Te-ai injurat de morti, de familii cu acest boschet de preerie zis Abi, ca mai apoi sa fie fratele tau. Nu te mai cunosc, noi nu te-am crescut si educat asa. De ziua ta, sper sa ai parte de toata fericirea pe care o mimezi pe IG. La multi ani, Serpisorului. Aaa si apropo… nu s-a incheiat nimic, abia incepe”, a scris Alex Velea pe Instagram.

Alex Velea a dorit să încheie orice legătură cu cei doi artiști și i-ar fi cerut impresarului său să renunțe la colaborarea cu Mario Fresh și Lino Golden. Acesta nu ar fi fost de acord, iar Velea l-ar fi concediat pe loc.

“Mario și Lino sunt impresariați tot de Ursu. Alex i-a cerut impresarului său să termine colaborarea cu cei doi, însă Ursu s-a opus. A spus că nu vrea să fie târât în acest scandal și că el este interesat doar să își continue munca și să se ocupe de toți, ca și până acum. Deranjat de spusele celui pe care îl consideră cel mai bun prieten, Velea nu a stat prea mult pe gânduri și i-a spus lui Ursu să rămână cu Mario și Lino pentru că el își va găsi un alt impresar. Practic, l-a concendiat. Și chiar și-a găsit deja pe altcineva care să se ocupe de concerte.

Este un mare păcat că s-a ajuns la așa ceva de la niște simple șicane între femei. Este pur și simplu șocant. Adevărul este că cei trei funcționează perfect împreună, însă separat, Velea va intra într-un con de umbră din nou, iar Mario Fresh și Lino or să dispară în maximum șase luni. Reușiseră să formeze un trio frumos și să aibă sute de mii de fani. Păcat”, a spus o sursă pentru playtech.ro.

Publicat: 12 Oct. 2020, 09:39 Vedete
Pe aceeași temă