Cu cate femei s-a iubit Alex Velea înainte să fie cu Antonia. Numărul este incredibil!

Publicat: 28 Nov. 2019, 16:03 Vedete

Alex Velea a dezvăluit cu câte femei s-a iubit înainte să aibă o relaţie cu frumoasa Antonia. Artistul a dezvăluit că are o experienţă bogată când vine vorba de acest capitol şi are un palmares destul de „încărcat”.

Alex Velea nu s-a ferit să spună numărul exact al femeilor pe care le-a ”bifat” de-a lungul timpului, iar cifra este… impresionantă.

”Pe la 18-20 de ani eram înnebunit să fiu cu cât mai multe fete. Cred că am făcut sex cu peste 50! Dar eram un copil, nu voiam o relaţie stabilă sau o familie! Cel mai ciudat loc unde am făcut sex a fost curtea şcolii”, mărturisea Alex Velea cu mai mult timp în urmă, pentru wowbiz.ro.

Numai că, după cele 51 de ”cuceriri”, a apărut Antonia, iar Alex Velea a „stagnat”.

Alex Velea şi Antonia fac dragoste pe muzică metalică

Antonia în schimb a mărturisit că a stat și doi ani fără să facă sex, fiind chiar perioada de după divorț.

“Noi facem dragoste pe muzică metalică. Glumesc! Glumesc! Pe sâni, mai degrabă în zona asta, pentru că eu am pierce-uri pe sfârcuri. Nu prea am folosit la viaţa mea (n.red. – jucării sexuale). Nu prea am experimentat cu multe. Probabil după ce am născut şi trebuie să aştepţi, cred că vreo lună, o lună şi ceva. Nuuu, ştiţi când?! Când am venit din America şi nu aveam relaţie, atunci cred că am stat vreun an sau doi ani fără să fac sex. Da, de animal (n.red. – scoate sunete când are orgasm). Nu am nicio fantezie ciudată. Nici nu ştiu dacă-mi doresc fantezii ciudate”, mărturiseşte Antonia.

Publicat: 28 Nov. 2019, 16:03 Vedete
Pe aceeași temă