Brigitte, jignită de Florin Pastramă în văzul tuturor. De la ce a pornit de această dată cearta între cei doi

Publicat: 28 Oct. 2020, 13:11 Vedete

Brigitte și Florin Pastramă formează unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz. Cei doi s-au căsătorit după ce s-au îndrăgostit în cadrul emisiunii Ferma, însă scandalurile și certurile nu au stat departe de familia lor. Recent cuplul a mai bifat încă o ceartă după ce Florin a jignit-o pe brunetă în văzul tuturor.

Florin și Brigitte au un reality-show pe Antena Stars, acolo unde fanii celor doi pot afla multe lucruri despre familia lor. Cei doi nu se sfiesc să spună lucrurilor pe nume și nici să se jignească atunci când se ceartă.

Recent, într-unul dintre episoadele emisiunii, în timpul unei discuții aprinse Florin Pastramă a acuzat-o pe vedetă că s-a căsătorit cu fostul tenismen Ilie Năstase pentru bani. Brigitte nu a mai suportat să audă jignirile soțului și a început să plângă.

“A fost soțul meu. Care m-a înșelat și n-am mai acceptat și m-am răzbunat. M-am purtat și eu urât cu el, dar nu e normal. Eu pe el l-am iubit dar el și-a bătut joc de mine, am fost 10 ani cu el.

Nu e normal să spui asta despre mine, l-am iubit. Așa cum te iubesc pe tine acum. Nu e frumos ce ai făcut, să îmi dai exemple din trecut. Nu am stat cu el pentru bani, am muncit, mă jignești. Nu dau explicații decât în fața lui Dumnezeu. M-ai jignit enorm de mult astăzi. Nici măcar nu ți-ai cerut scuze. Mereu îmi arunci în față că am fost o proastă. Mereu am tras cu el, recunosc că m-am răzbunat. Dacă nu mă înșela și nu se întâmpla ce se întâmplat nu mai eram cu tine acum”, a povestit Brigitte Pastramă cu lacrimi în ochi, potrivit Wowbiz.

Brigitte vrea să divorțeze de Florin Pastramă!

Surse din anturajul celebrului cuplu au declarat faptul că Brigitte ar fi ajuns la capătul puterilor, după ce a fost agresată de mai multe ori de Florin Pastramă. După ultimul incident se pare că fosta soție a lui Ilie Năstase se reface mult mai greu și în tot acest timp s-a gândit serios să pună punct căsniciei.

„Apele sunt extrem de agitate în familia lor. Brigitte nu poate trece peste acest eveniment. Ne-a cerut ajutorul, caută un avocat. Mai mult ca sigur vrea să înainteze acțiunea de divorț. Nu-i singurul eveniment violent în care a fost implicată”, a dezvăluit o persoană din anturajul acesteia pentru wowbiz.ro

Publicat: 28 Oct. 2020, 13:11 Vedete
Pe aceeași temă