Brigitte, amenințată de fosta iubită a lui Florin Pastramă. Ce i-a transmis Raluca Podea: ”Îmi vreau banii cât mai repede că vă distrug”

Publicat: 24 Sep. 2020, 14:18 Vedete
Brigitte, amenințată de fosta iubită a lui Florin Pastramă. Ce i-a transmis Raluca Podea: ”Îmi vreau banii cât mai repede că vă distrug”

Deși toată lumea a crezut că scandalul dintre Brigitte și fosta parteneră a lui Florin Pastramă s-a încheiat, se pare că lucrurile nu stau deloc așa. În urmă cu câteva ore bruneta a publicat un mesaj de amenințare pe care l-a primit de la Raluca Podea, spunând totodată că nu voia să facă acest lucru, însă nu a avut de ales.

Raluca Podea a format un cuplu cu Florin Pastramă înainte ca acesta să participe la show-ul ”Ferma”, de la Pro TV. Cei doi s-au despărțit din cauza neînțelegerilor, iar la scurt timp bărbatul a început o relație cu Brigitte, iar de aici a pornit și scandalul între cei trei.

Acum Brigitte ”iese la atac” publicând un mesaj pe care blondina i l-a trimis cu ceva timp în urmă. Cuvintele pe care Raluca Podea le-a folosit la adresa brunetei sunt extrem de dure, însă amenințările repetate la care Brigitte spune că a fost supusă au pus capac.

Invitată într-o emisiune TV, Raluca Podea folosește un cu totul alt limbaj și vorbește despre pedeapsa divină, nicidecum despre amenițările pe care le-ar fi făcut în repetate rânduri: „În primul rând, eu ştiam de ceva vreme, nu m-a interesat de viaţa nimănui, dar am aflat că ea ar avea ceva probleme cu băieţelul ei, ceea ce e un lucru neplăcut ca să îţi poţi vedea copilul în astfel de situaţii, dar nu aş putea să comentez mai mult. Știi ce se întâmplă? Eu sunt foarte credincioasă şi cred că Dumnezeu are grijă de toată lumea. Şi la cât rău mi-a făcut ea mie şi familiei mele, cumva să se aştepte că o să plătească cu vârf şi îndesat. Eu cred că Dumnezeu ştie să le pună cap la cap pe toate şi să vadă unde, cine, care cum a greșit”, a declarat Raluca Podea la Antena Stars, în urmă cu ceva timp.

Brigitte Pastramă, dată în judecată de Raluca Podea. De la ce a pornit totul

”Întrebare de baraj: cu ce te ocupi ms Raluca Podea?
Din ce te întreții??? De îți permiți să vorbești la adresa mea?
P.S. Pe vremea când fostul meu soț îți dădea una scurtă pe câteva sute de euro și te-am sunat… iubita cui cine era????”, scria Brigitte pe Facebook.

”Sunt niște acuzații foarte grave, eu o s-o acționez pe această doamnă Pastramă în judecată. Nu cred că are dovezi să poata discuta despre mine această doamnă. Cu ce mă ocup? Știe toată lumea cu ce mă ocup. Părinții mei au o firmă de transport, eu lucrez în televiziune. Eu nu am întrebat-o pe dumneaei cu ce se ocupă că, de bine, de rău, știm cu toții că se duce moca. Decât să te duci moca, mai bine stai și dormi în pat. > Nu, de asta spun că sunt niște acuzații foarte grave.

O s-o dau în judecată. Se vede pe chipul dânsei că e o femeie frustrată, o bătrână și prefer să nu intru în conflict cu dumneai. Doamna Pastramă cu ce se ocupa înainte să-l cunoască pe domnul Ilie? Că în căsnicia cu dumnealui a încercat să strângă averi ca acum să le vândă. Era o prăpădită. Adică despre ce vorbim? Mi se pare penibil ca tu, o femeie de moravuri ușoare, să vii să-ți dai cu părerea referitor la mine. Să nu mai aducem aminte că așa a făcut și cu alte doamne din showbiz cărora le-a furat bărbații înaintea mea. Nu te mai da ziua doamnă, noaptea damă că nu e cazul”, a declarat Raluca Podea în exclusivitate pentru emisiunea Cancan.ro, difuzată de RTV.

Publicat: 24 Sep. 2020, 14:18 Vedete
Pe aceeași temă