Brigitte și Florin Pastramă, la un pas să fie bătuți! Cine este persoana care ar fi dorit să le aplice o corecție celor doi

Publicat: 19 Oct. 2020, 16:01 Vedete
Brigitte și Florin Pastramă, la un pas să fie bătuți! Cine este persoana care ar fi dorit să le aplice o corecție celor doi

Brigitte și Florin Pastramă nu mai au liniște. Cei doi au trecut prin mai multe scandaluri în ultima perioadă, iar tensiunea în familia lor este la cote maxime. Frumoasa brunetă a publicat pe rețelele de socializare un mesaj în care a povestit prin ce a fost nevoită să treacă din cauza fostei iubite a soțului său.

Brigitte și Raluca Podea nu au îngropat securea războiului. Cele două încă mai au lucruri de rezolvat, și nu încetează să se acuze de lucruri foarte grave.

Bruneta a postat recent pe pagina ei de Facebook un mesaj în care și-a anunțat fanii că va merge la Poliție pentru a face o plângere pe numele Ralucăi Podea, din cauza amenințărilor pe care le primește frecvent.

”Ceea ce vreau sa va anunt este ca luni voi merge la Politie pentru a face o plangere pentru faptul ca domnisoara Podea a incercat sa il puna pe Bogdan V. sa ne bata pe mine si pe Florin, dupa emisiunea in care am facut public adevarul si am aratat mesajele pline de amenintari. Urmariti si acest mesaj, unul dintr un lung sir de mesaje cu iz penal”, a anunțat Brigitte Pastramă pe pagina ei de Facebook.

Brigitte Pastramă, dată în judecată de Raluca Podea

În urmă cu câteva luni, după ce Brigitte a publicat mai multe mesaje compromițătoare despre Raluca Podea, blondina a acționat împotriva brunetei cu ajutorul autorităților.

”Întrebare de baraj: cu ce te ocupi ms Raluca Podea?
Din ce te întreții??? De îți permiți să vorbești la adresa mea?
P.S. Pe vremea când fostul meu soț îți dădea una scurtă pe câteva sute de euro și te-am sunat… iubita cui cine era????”, scria Brigitte pe Facebook.

”Sunt niște acuzații foarte grave, eu o s-o acționez pe această doamnă Pastramă în judecată. Nu cred că are dovezi să poata discuta despre mine această doamnă. Cu ce mă ocup? Știe toată lumea cu ce mă ocup. Părinții mei au o firmă de transport, eu lucrez în televiziune. Eu nu am întrebat-o pe dumneaei cu ce se ocupă că, de bine, de rău, știm cu toții că se duce moca. Decât să te duci moca, mai bine stai și dormi în pat. > Nu, de asta spun că sunt niște acuzații foarte grave.

O s-o dau în judecată. Se vede pe chipul dânsei că e o femeie frustrată, o bătrână și prefer să nu intru în conflict cu dumneai. Doamna Pastramă cu ce se ocupa înainte să-l cunoască pe domnul Ilie? Că în căsnicia cu dumnealui a încercat să strângă averi ca acum să le vândă. Era o prăpădită. Adică despre ce vorbim? Mi se pare penibil ca tu, o femeie de moravuri ușoare, să vii să-ți dai cu părerea referitor la mine. Să nu mai aducem aminte că așa a făcut și cu alte doamne din showbiz cărora le-a furat bărbații înaintea mea. Nu te mai da ziua doamnă, noaptea damă că nu e cazul”, a declarat Raluca Podea în exclusivitate pentru emisiunea Cancan.ro, difuzată de RTV.

Publicat: 19 Oct. 2020, 16:01 Vedete
Pe aceeași temă