Brigitte, scandal de proporții cu Florin Pastramă în Dubai! Ce s-a întâmplat între cei doi

Publicat: 10 Mar. 2021, 15:04 Vedete
Brigitte, scandal de proporții cu Florin Pastramă în Dubai! Ce s-a întâmplat între cei doi

Brigitte și Florin Pastramă au fost protagoniștii unui scandal de proporții în timpul vacanței din Dubai. Motivul pentru care cei doi s-au certat a fost gestul pe care Sara, fiica brunetei l-ar fi făcut la îndemnul lui Florin.

Cei trei s-au aflat într-o vacanță binemeritată în Dubai. În timp ce se aflau într-un magazin de dulciuri, Sara a mâncat câteva bomboane dintr-un recipient din care oamenii se puteau servii, iar apoi mergeau la casă să achite produsele.

Se pare că soțul brunetei a fost cel care a îndemnat-o pe tânără să facă acest lucru, iar când Brigitte a aflat a răbufnit și s-a certat cu Florin.

„Deci tu cu mine ai terminat-o. Tu cu mine în România nu mai vii, aici rămâi. Tu nu-mi înveți mie copilul la prostii. Așa ceva nu se face. Să-ți fie rușine. Nu mai vorbesc cu tine pentru asta. Tu i-ai spus bagă mâna și ea. Ce pocăit ești tu? Ce pocăit ești tu mă, de îmi înveți copilul să fure? Nu mai fac nimic, m-am săturat. Trebuie să stau să vă păzesc pe toți? Cum să faci așa ceva? De ce înveți copilul să facă porcării? Ne facem de râs pe aici”, a spus Brigitte Pastramă, citată de spynews.ro.

Brigitte, declarații surprinzătoare despre soțul său

Brigitte s-a plâns de mai multe ori de faptul că Florin Pastramă este un bărbat violent, deși în fața publicului acesta a arătat o altă față.

De asemenea scenele în care cei doi se ceartă și își aruncă cuvinte grele nu sunt deloc străine publicului, iar de această dată bruneta a ajuns la capătul răbdării. Vedeta susține că nu mai poate sta lângă un bărbat agresiv, iar problemele pe care acesta le are sunt din cauza familiei lui.

”Sunt foarte multe lucruri pe care ar trebui sa le spun, imi pare rau că e un bărbat extraordinar, dar presiunile îl fac să nu fie fericit. Sunt lucruri peste care poți să treci”, a spus Brigitte la Antena Stars.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 10 Mar. 2021, 15:04 Vedete
Pe aceeași temă