Florin Pastramă, dezvăluiri despre familia sa. În ce relaţii sunt, de fapt, Brigitte şi mama soţului său

Publicat: 09 Jun. 2021, 13:59 Vedete

Florin Pastramă şi Brigitte au avut de-a lungul relaţiei mai multe discuţii din cauza familiei bărbatului. Recent, soţul vedetei a explicat care este, de fapt, situaţia din căsnicia lor, dar şi cum se înţelege vedeta cu soacra sa.

Din nefericire, mama lui Florin Pastramă s-a confruntat cu probleme de sănătate, iar din acest motiv, bărbatul a lipsit câteva zile de acasă. Brigitte nu a fost deloc încântată de acest lucru, ba chiar au avut mai multe discuţii aprinse din acest motiv.

”Eu am spus. O iubesc pe Brigitte și ea mă iubește pe mine, dar am fost supărat pe ea. Când e vorba de mama mea nu îmi spui mie să stau cu muncitorii, să o duc pe Sara la școală și să stau cu muncitorii să facă garduri și atunci eu m-am supărat. Brigitte a zis pe un ton mai ridicat hai du-te la maică-ta și eu m-am enervat și am plecat și i-am promis lui Dumnezeu că nu vorbesc cu Brigitte până nu se face mama bine”, a declarat Florin Pastramă, potrivit spynews.ro.

”Brigitte se ducea la mama fără mine, mai des ca mine”

Deşi pare că cele două femei nu se înţeleg, Florin Pastramă a negat aceste lucruri. Bărbatul povesteşte faptul că soţia şi mama sa se înţelegeau de minune, ba chiar bruneta o vizita pe soacră mai des decât soţul său.

„Pe mine m-a sunat mama și mi-a spus te rog frumos răspunde-i lui Brigitte. Au vorbit ele ca fetele. V-am spus, Brigitte venea mereu la noi acasă. Chiar și fără mine, chiar râdeam cu Brigitte: ”Brigitte tu ești fata ei?. Te duci fără mine la mama acasă”, și îi citea tot timpul Biblia. Lui mama îi plăcea foarte tare că mama crede foarte tare în Domnul Iisus și îi citea Biblia, câte 5 pagini în fiecare zi. Apoi am avut iar o discuție cu Brigitte, iar m-am enervat și nu s-a mai dus Brigitte. Deci Brigitte se ducea la mama fără mine, mai des ca mine la mama mea. Așa relație avea Brigitte cu mama, oameni buni. Nu suntem niște oameni răi, nu am o mama rea, dar Brigitte credulă a pus urechea la mesajele care sunt pe Facebook, care sunt pe Instagram, la ”prieteni””, a afirmat Florin Pastramă.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 09 Jun. 2021, 13:59 Vedete
Pe aceeași temă