Brigitte, terorizată de fosta iubită a lui Florin Pastramă! Ce mesaje de amenințare primește bruneta în fiecare lună

Publicat: 18 Sep. 2020, 10:59 Vedete

Brigitte le-a povestit recent fanilor săi despre faptul că o fosta iubită a partenerului său o terorizează de-a dreptul cu mesaje extrem de urâte. Bruneta a făcut publice câteva conversații cu femeia, pe care, după cum spune chiar ea le primește destul de frecvent.

Soția lui Florin Pastramă trece prin momente nu tocmai plăcute de ceva timp. Acum bruneta s-a hotărât să facă totul public și să le povestească prietenilor săi virtuali ce trebuie să îndure din partea unei foste partenere a soțului său.

Brigitte, terorizată de fosta iubită a lui Florin Pastramă

Bruneta a publicat pe contul ei de Facebook câteva capturi dintr-o conversație, în care se observă mesajele amenințătoare la adresa acesteia. Vedeta povestește totodată faptul că femeie nu dorește sub nicio formă să o lase în pace, ba mai mult aceasta dorește să profite de pe urma lui Pastramă pentru a obține sume de bani.

Mai mult, Brigitte vrea să îi transmită pe această cale că nu va obține niciun leu de la ea, chiar dacă se presupune că soțul său ar avea anumite datorii la ea sau la fostele lui partenere.

„Dragii mei prieteni, ziua de astăzi am pornit cu o mare dezamăgire, această individă, Manuela cică o cheamă, mă terorizează lunar cu mesaje, către Florin, în care îi cere bani, îl blesteamă, cică este o fostă de-a lui…care acum când a văzut că Florin s-a căsătorit cu o fată cu bani, vrea și ea niște bani… Păpușică, insistentă, în viață când stai lângă un bărbat nu ai numai de luat de la el, uneori într-o relație mai și dai! Asta înseamnă iubire! Nu știu cum ai crezut că eu voi plăti datoriile soțului la fostele????”, a scris Brigitte pe pagina de Facebook.

Brigitte, bătută de Florin Pastramă în shaormerie!

Brigitte Pastramă a trecut în urmă cu ceva timp printr-un episod îngrozitor. Bruneta a fost agresată de soțul său în shaormeria pe care cei doi o dețin în Capitală, iar imaginile halucinante au fost surprinse de camerele de filmat.

Totul ar fi pornit de la o discuție mai aprinsă între cei doi, moment în care s-au dus în camera care se află în spatele fast-food-ului, iar la un moment dat, printre discuții, Florin Pastramă și-a ieșit din minți și a cedat nervos, iar cea care i-a fost victimă a fost chiar soția lui, asupra căreia s-a năpustit și nu a ezitat să o împingă și să o tragă de păr, după ce a pus-o la colț, potrivit cancan.ro

Publicat: 18 Sep. 2020, 10:59 Vedete
Pe aceeași temă