Cine este, de fapt, Brigitte Sfăt. Câți copii are și cine au fost bărbații din viața ei

Publicat: 07 iul. 2020, 10:09 Autor: Ionita Nicoleta Vedete
Cine este, de fapt, Brigitte Sfăt. Câți copii are și cine au fost bărbații din viața ei

Brigitte Sfăt a devenit extrem de cunoscută publicului după căsătoria cu Ilie Năstase. Înainte de a-l cunoaște pe fostul mare tenisman, aceasta a mai avut două căsnicii, din care au rezultat și copii. De anul trecut, Brigitte Sfăt este căsătorită cu Florin Pastramă.

Ce relații a avut Brigitte Sfăt înainte să-l cunoască pe Ilie Năstase

Ajunsă la 43 de ani, Brigitte Sfăt a trecut prin multe momente dificile de-a lungul vieții. Aceasta a devenit cunoscută ca manechin. A câștigat titlul de ”Top Model România” și ”Top Model of the World”. În 2000, când avea 23 de ani, s-a căsătorit cu omul de afaceri Octavian Sfăt, dar povestea de iubire dinre cei doi s-a încheiat tragic. În 2002, acesta s-a stins din viață, în urma unui atac de cord.

Brigitte a rămas cu afacerile acestuia și a fost nevoită să le conducă singură. Două cluburi, un hotel, un restaurant și două case i-au rămas moștenire acesteia. În plus, s-a trezit mamă singură a băiatului pe care îl are cu Octavian Sfăt. Atunci când tatăl său a murit, Robert nu avea nici 3 ani. Acum, tânărul are 20 de ani.

Problemele nu au întârziat să apară după ce a rămas văduvă. Un an mai târziu, în 2003, Brigitte Sfăt a fost arestată, fiind acuzată că a fost complice la lipsirea de libertate și la tâlhărirea unui manager de club. În 2006, femeia a fost eliberată condiționat. După ce a ieșit din închisoare, Brigitte l-a cunoscut pe Ovidiu Torj.

Cei doi s-au căsătorit, însă vedeta a recunoscut că bărbatul era violent și viața alături de el nu a fost tocmai roz. Din mariajul celor doi a rezultat o fetiță, Sara, care acum are 13 ani. Brigitte și Ovidiu au divorțat în 2010.

Căsătoria cu Ilie Năstase a făcut-o celebră pe Brigitte Sfăt

Brigitte Sfăt și Ilie Năstase s-au cunoscut datorită unei emisiuni televizate, la care a participat aceasta. Fostul mare tenisman a văzut-o, i-a dat mesaj și astfel cei doi au ajuns să aibă o relație. În 2013, Brigitte și Ilie Năstase și-au unit destinele. Acela a fost momentul în care femeia a început să fie din ce în ce mai mult în lumina reflectoarelor, dar și în atenția presei.

Căsnicia nu a durat însă pentru toată viața, așa cum au sperat cei doi atunci când s-au căsătorit. După mai multe certuri și împăcări, cei doi au ajuns la divorț. Pe 26 septembrie 2018, Brigitte Sfăt și Ilie Năstase s-au despărțit și în acte. După divorțul de fostul tenisman, Brigitte părea că și-a găsit fericirea alături de un om de afaceri, Cornel Oană.

Totuși, cei doi s-au despărțit după ce vedeta a participat la emisiunea ”Ferma”, de la Pro TV, acolo unde l-a cunoscut pe Florin Pastramă, cel care avea să-i devină soț. Bărbatul a cerut-o de soție chiar în timpul emisiunii. Brigitte și Florin s-au căsătorit anul trecut.

Publicat: 07 iul. 2020, 10:09 Autor: Ionita Nicoleta Vedete
Pe aceeași temă
×