Sigur n-o mai recunoști! Cum arata Brigitte Pastramă blondă, fără operații estetice

Publicat: 30 Jun. 2020, 16:26 Vedete

Brigitte Pastramă, fost soție a cunoscutului tenismen Ilie Năstase, în vârstă de 43 de ani, a trecut printr-o mulțime de intervenții chirurgicale până a ajuns la aspectul fizic de astăzi.

Anul trecut, într-o emisiune televizată, Brigitte Pastramă a dezvăluit suma pe care a cheltuit-o până în acel moment pe intervențiile chirugicale. Astfel, prețul frumuseții ei depășește suma de 30.000 de euro.

Vedeta a recunoscut că ar da oricât pentru a fața ei, dar și că și-a ridicat fiecare mușchi al feței, fiind mândră de faptul că la vârsta ei nu are niciun rid pe față.

Seria operațiilor estetice suferite de Brigitte Pastramă a început cu o intervenție de remodelare a sânilor. Însă au urmat multe altele, care au transformat-o complet.

Cum arată Brigitte Pastramă blondă, fără operații

În total, vedeta a trecut prin nu mai puțin de 19 operații estetice. De la implant mamar, de sprâncene, reconstrucție musculară la nivelul feței dar și lipotransfer la nivelul posteriorului.

În urmă cu numai o săptămână, Brigitte Năstase a fost protagonista unui nou scandal. Aceasta vrea să îl dea afară din casă pe fiul ei, Robert, pe care îl are cu primul soţ, Octavian Sfăt, pe care îl acuză că ar fi furat de la ea. De asemenea, vedeta a făcut plângere la poliție după ce tânărul i-ar fi furat mașina, fiind și sub influența substanțelor interzise.

Publicat: 30 Jun. 2020, 16:26 Vedete
Pe aceeași temă