A fost jefuita! Brigitte Nastase este disperata

Publicat: 18 sept. 2018, 12:01 Autor: Simona Vedete

Brigitte, fost sotie a lui Adrian Nastse, trece printr-o drama. A facut un apel de disperare pe pagina ei de Facebook pentru a putea prinde faptasii.

Fosta sotie a tenismenului detine un magazin cu obiecte vestimentare si accesorii intr-unul din centrele comerciale din nordul capitalei. Chiar daca siguranta a fost asigurata, un hot cumva a reusit sa fure din magazin.

„Vă rog din suflet să mă ajutați, să îl găsesc pe acest individ, care sâmbătă seară a venit în magazinul meu și a sustras două perechi de încălțări Philipp Plein, în valoare de 600 de euro.

A lăsat numărul de telefon, a spus că prietenul lui a ieșit la bancomat să scoată bani și a fugit cu ambele perechi de pantofi.

Din câte se vede am găsit că este gigolo, acela este nr de telefon real al lui. Mulțumesc mult!”, a scris Brigitte pe pagina ei de Facebook.

A fost jefuita! Brigitte Nastase este disperata

A fost jefuita! Brigitte Nastase este disperata

Frumoasa bruneta traieste in prezent o noua poveste de dragoste, si pare sa fi lasat in urma toata drama survenita in urma casatoriei cu celebrul tenismen.

„După cum ştiţi, în februarie am decis să introduc divorţul, iar în tot acest timp am încercat, în nenumărate rânduri, să reparam ceea ce nu mai mergea în casnicia noastră. Din păcate, poate şi datorită temperamentului nostru puternic, acest lucru nu a fost posibil.

Drept pentru care, în momentul actual eu am decis să merg pe alt drum şi am început o altă relaţie. Din acest moment, Ilie este la fel de liber să îşi refacă viaţa.

Vreau să îi mulţumesc încă o dată pentru faptul că a fost cel mai magnific bărbat din viaţa mea, că alături de el m-am simţit iubită ca o adevarată prinţesă şi îi doresc, sincer, să fie fericit”, a scris bruneta tot pe pagina ei de Facebook.

Publicat: 18 sept. 2018, 12:01 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă
×