Meghan Markle intr-o ipostaza in care n-a mai vazut-o nimeni pana acum! Le-a facut de mancare oamenilor sarmani. VIDEO

Publicat: 17 sept. 2018, 23:22 Autor: madalina m. News 3

Meghan Markle a facut un gest emotionant pentru cateva femei.

Sotia Printului Harry a fost surprinsa in timp ce prepara diverse feluri de mancare intr-o cantina. Meghan Markle a facut totul pentru a ajuta o comunitate din Londra, in Marea Britanie.

Fosta actrita le-a facut de mancare celor nevoiasi. Mai exact, e vorba de cativa oameni care au fost afectati de incendiul de la Grenfell Tower. Flacarile au cauzat pierderi de vieti omenesti, dar si distrugeri ale locuintelor.

Meghan Markle intr-o ipostaza in care n-a mai vazut-o nimeni pana acum

Incendiul de la Grenfell Tower, o cladire de 24 de etaje localizata in vestul Londrei, s-a produs pe data de 14 iunie 2017. Meghan Markle a decis insa sa faca mai multe vizite secrete comunitatii care a fost afectata de respectiva tragedie.

Ducesa de Sussex a facut acest lucru inainte de a se casatori cu Harry, in luna mai din acest an. Ea a avut ideea unei carti de gatit. Retetele regasite in paginile acesteia au fost stranse de la femeile care au pierdut totul in incendiul de anul trecut.

Femeile de la care Meghan a obtinut inspiratia se adunau foarte des la o cantina si le gateau celor dragi, vecinilor sau prietenilor afectati de acel incendiu. Mai mult, ea a decis sa le fie alaturi si fizic, asa ca a mers la acea cantina si le-a gatit nevoiasilor.


Meghan Markle a dat dovada de cateva gesturi de omenie si de solidaritate pentru femeile din Londra. Vietile lor au fost date peste cap dupa ce au pierdut tot ce aveau, inclusiv pe cineva din familie, in incendiul de la Grenfell Tower.

Fundatia care s-a ocupat de publicarea cartii a deschis si un cont in care se pot face donatii pentru nevoiasi. Cartea de retete pe care Meghan Markle a realizat-o alaturi de femeile afectate se numeste „Together: Our Community Cookbook”.

„Together (n.r.: „Impreuna”) este o carte de retete, dar mai mult decat atat este o poveste a unei comunitati din vestul Londrei. Ei s-au adunat in bucatarie si au descoperit o putere vindecatoare atunci cand isi impart mancarea”, a spus ducesa de Sussex.

(sursa: mirror.co.uk)

Publicat: 17 sept. 2018, 23:22 Autor: madalina m. News 3
Pe aceeași temă
×