Brigitte Nastase, parasita de iubit. Acesta este ‘scarbit’ de scenele fierbinti de la ‘Ferma’

Publicat: 20 Mar. 2019, 12:52 News 3

Scenele deloc cuminti de la 'Ferma' incep sa aiba repercusiuni acasa, iar cea mai vizata dintre concurenti  este Brigitte.

De-a lungul editiilor show-ului ‘Ferma’, transmis de Pro TV, s-au inchegat multe prietenii iar unii concurenti au devenit mai apropiati decat ar fi trebuit.

Este cazul lui Brigitte Nastase si a lui Florin Pastrama, care par sa se inteleaga de minune, motiv pentru care au aparut scene in care acestia sunt foarte apropiati.

Brigitte Nastase, parasita de iubit

Brigitte Nastase, parasita de iubit

Brigitte si Florin au fost surprinsi in tandreturi, in special in episodul de saptamana trecuta, unde cei doi s-au ‘incalzit’, existand o apropiere mult prea mare, care a fost observata de acasa de logodnicul focoasei brunete.

Corneliu Oana, in varsta de 34 de ani, este furios pe logodnica sa, Brigitte Nastase, in varsta de 42 de ani, ai s spus ca este „scarbit” de ce a vazut, potrivit Click!. Sansele ca cei doi sa se desparta sunt extrem de mari.

Atunci cand Brigitte a venit in tabara „banditilor”, a profitat de ozazie si a dormit langa Florin, iar intre cei doi au aparut gesturi romantice, fiindca au stat imbratisati toata noaptea, adresandu-si cuvinte siropoase.

Asta dupa ce, in urma cu doar o luna, cei doi pareau ca se inteleg de minune, iar Brigitte a spus: „Sunt foarte indragostită de Corneliu, imi doresc copii cu el. Vrem o familie si un copil”.

„Îmi place totul la Brigitte, cu tot cu suflet. Ne alintăm cu «iubirea mea» şi avem planuri împreună, să facem nunta în faţa oamenilor” a spus si Corneliu Oana, potrivit Click!.

Brigitte Sfat si Florin Pastrama se maseaza la ‘Ferma’

Brigitte Nastase, parasita de iubit

Cei doi isi fac masaj reciproc, isi spotesc diverse la ureche, se tachineaza, isi spala hainele reciproc si petrec tot mai mult timp unul in compania celuilalt.

Brigitte si Florin petrec prea mult timp impreuna. Restul concurentilor de la Ferma 2019 au inceput sa intre la banuieli. Tensiunea sexuala dintre cei doi se resimte in toata vila de la Pro TV.

Brigitte si Otilia si-au aratat zonele intime fara rusine

Momente interzise minorilor (din nou) la ‘Ferma’, dupa ce fetele au facut un show incendiar. Brigitte si Otilia au fost iar protagonistele unui show interzis minorilor, pentru ca s-au dezbracat fara jena in fata cameramanilor.

Daca pana acum lumea s-a obisnuit sa le vada in lenjerie intima, si de multe ori transparenta, de data aceasta concurentele au intins coarda si au decis sa-si dea sutienele jos in fata tuturor.

Publicat: 20 Mar. 2019, 12:52 News 3
Pe aceeași temă