Protest al Federatiei Operatorilor Romani de Transport. Piata Victoriei va fi blocata astazi

Publicat: 20 Mar. 2019, 10:12 News 2
Protest al Federatiei Operatorilor Romani de Transport. Piata Victoriei va fi blocata astazi

Federatia Operatorilor România de Transport (FORT) a anuntat ca va protesta miercuri in Piata Victoriei.

Protestul vine ca urmare a blocarii circuitului de avizare a ordonantelor din domeniul transporturilor de pasageri, ce risca sa blocheze transportul rutier national dar si judetean.

Astfel, membrii FORT solicita Guvernului sa rezolve cat mai repede problemele pietei de transport pasageri precum eliminarea sintagmei „in mod repetat” din legea taximetriei pentru a combate eficient transportul ilicit de persoane.

Protest al Federatiei Operatorilor Romani de Transport

Protest al Federatiei Operatorilor Romani de Transport

Conform Mediafax, FORT a mai anuntat ca “orice completare adusa acestor doua modificări esentiale nu reprezinta altceva decat incercarile unor indivizi de a modifica legea.”

La acest protest sunt asteptati si membrii ai federatiei din toata tara, care sunt prezenti la manifestare cu autobuze, autocare si autoturisme.

Traficul a fost restricţionat in zona pe Şos. Kiseleff, de la Arcul de Triumf până la Piaţa Victoriei, de la Arcul de Triumf până la Piaţa Presei Libere, permiţându-se circulaţia pe ambele sensuri ale Str. Arh. Ion Mincu.

In plus, circulaţia în Piaţa Victoriei a fost resistematizată, prin asigurarea traficului rutier pe două benzi de circulaţie pe sens, în fața Guvernului României, între Bd. Aviatorilor şi Cal. Victoriei, respectiv Bd. Lascăr Catargiu, asigurându-se circulaţia pe Cal.Victoriei, Bd. Ion Mihalache, Str. Buzeşti şi Bd. Lascăr Catargiu.

Se recomanda rute alternative precum Bd. Aviatorilor – Bd. Beijing – Str. Nicolae Caramfil – Bd. Aerogării – Șos. București-Ploiești și Bd. Ion Mihalache – Bd. Mareşal Averescu – Bd. Mărăşti – Piaţa Montreal – Șos. București-Ploiești.

 

 

Publicat: 20 Mar. 2019, 10:12 News 2
Pe aceeași temă