Alexandra de la Bravo, ai stil!, accident auto grav. A ajuns de urgenta la spital

Publicat: 19 Mar. 2019, 18:08 Vedete

Vesti proaste pentru fanii tinerei care o urmaresc zilnic la tv sau in mediul online. Concurenta de la Kanal D a ajuns de urgenta la spital, imobilizata.

Alexandra de la Bravo, ai stil!, accident auto grav. Tanara participa la sezonul curent al emisiunii de fashion de la Kanal D. In timp ce se intorcea acasa de la filmari, automobilul in care se afla a fost implicat intr-un accident auto. De vina ar fi soferul taxiului in care Alexandra de la Bravo, ai stil! se afla.

Alexandra de la Bravo, ai stil!, accident auto grav

Alexandra de la Bravo, ai stil!, accident auto grav

Din fericire, tanara este in afara oricarui pericol. Alexandra de la Bravo, ai stil! a ajuns pe targa la spital, cu gatul imobilizat. Aceasta sustine ca se simte ok, desi inca e speriata si in stare de soc. Imaginile si declaratiile tinerei vor fi prezentate in editia de maine seara a show-ului „Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 23:00, la Kanal D.

„Povestea mea din aceasta seara este, de fapt, realitatea pe care o traiesc. Am trecut printr-un incident in seara in care m-am intors acasa, dupa Gala . Am fost victima unui accident rutier, soferul taxiului in care ma aflam l-a provocat. Am incercat sa vin saptamana aceasta la filmari, cu toate ca mi s-a recomandat sa nu vin.

Eu sunt sigura ca o sa trec cu bine peste asta. Aceste momente prin care am trecut m-au facut sa imi dau seama cat de importanta este viata si ca trebuie sa o pretuim mai mult”, povesteste Alexandra.

Publicat: 19 Mar. 2019, 18:08 Vedete
Pe aceeași temă