O concurentă de la ”Bravo, ai stil!”, vedetă pe site-urile pentru adulți!

Publicat: 25 iul. 2022, 10:53 Autor: Maria Apostol Vedete

Imagini controversate au ieșit la iveală cu Otilia Vrabie, fostă concurentă la ”Bravo, ai stil!” sezonul 2 și ediția ”All Stars”. Se pare că iubita afaceristului Sacha Marinescu ar fi fost în trecut vedetă și pe site-urile de videochat.

Otilia Vrabie a făcut show în cele două sezoane ”Bravo, ai stil!” pe care le-a bifat. Pe lângă aparițiile ei savuroase, glumele și jocurile făcute de dragul spectacolului, aceasta și-a scos la iveală și talentul muzical ascuns.

A făcut videochat înainte de a participa la ”Bravo, ai stil!”

Emisiunea care a făcut-o cunoscută publicului larg a mai bifat o reușită în viața Otiliei! Acolo a remarcat-o și fiul afaceristului Petre Marinescu… și nu s-a lăsat până nu a cucerit-o.

Toate bune până aici, am putea spune, însă Otilia nu a fost chiar o „carte deschisă”. Pe lângă calitățile pe care i le cunosc toți, CANCAN.RO i-a mai descoperit câteva.

În urmă cu mai mulți ani, Otilia Vrabie și-ar fi dorit din tot sufletul să vadă lumea întreagă cât e de pricepută… atunci când se lasă „întunericul”.

Astfel că Oti s-a apucat de videochat, iar ipostazele în care se afișa… sunt demne de filmele pentru adulți! Scenele fierbinți, pozițiile incitante, dar și cuvintele pe care blondina le folosea făceau clopoțelul să răsune! Mai multe detalii și imagini puteți vedea AICI.

Cu cine se iubește Otilia Vrabie

Sacha Marinescu, actualul iubit al Otiliei Vrabie, este băiatul lui Petre Marinescu, afaceristul care cheltuia două milioane de euro pentru a-și schimba tot sângele din corp. Dar care, din păcate, și-a găsit sfârșitul pe un pat de spital, la Spitalul Elias, în 2013.

Milionarul aflat în primii 500 de bogați ai țării, cu o avere de aproape 20 de milioane de euro făcută din imobiliare, avea o boală necruțătoare, cu care fusese diagnosticat cu șase ani înainte

Publicat: 25 iul. 2022, 10:53 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă