Câți bani cheltuie pe haine Raluca Bădulescu: ”Eu vreau să cumpăr tot, eu vreau să am tot!”

Publicat: 22 dec. 2021, 11:02 Autor: Maria Apostol Vedete

Raluca Bădulescu, jurata de la ”Bravo, ai stil!”, recunoaște că este ”campioană mondială” când vine vorba de cumpărături. Aparițiile ei extravagante costă mult, iar toți banii pe care îi câștigă îi investește în astfel de ținute.

Recunoscută pentru stilul excentric, Raluca Bădulescu este o împătimită declarată a pieselor exclusiviste. Iar pentru ele este nevoită să cheltuie mulți bani. Dar pentru că ține la imaginea ei, vedeta Kanal D este dispusă să facă orice sacrificiu.

Este și în ADN-ul meu să mă îmbrac frumos, de unde rezultă că aproape toți banii pe care îi am se duc sută la sută în zona asta! Cheltuiesc tot, plus ce nu am. Asta este povestea vieții mele, și ce nu am cheltuiesc pentru haine! Își mai vinde lumea câte o geantă, câte ceva, eu vreau să cumpăr tot, eu vreau să am tot, am această demență de nebuni!”, a dezvăluit Raluca Bădulescu. Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

Raluca Bădulescu depinde de banii părinților

Stilista a vorbit deschis despre obstacolele pe care le-a întâmpinat până a ajuns cunoscută, dar și despre cei mai importanți oameni din viața ei, părinții.

Raluca Bădulescu ne-a mărturisit că aceștia i-au fost mereu alături și au susținut-o în absolut orice și-a dorit să facă.

Vizavi de părinții mei, eu nu pot decât să le mulțumesc și să spun, după atâția ani de zile, că sunt în continuare copilul lor, deși am aproape 47 de ani. Noi am copilărit pe vremea lui Ceaușescu, am făcut liceul și facultatea după Revoluția din 1989 și nu aveam o sumă fixă, o alocație, ca acum, adică nu ni se aloca o anumită sumă de buzunar, pe săptămână/lună.

Însă, întotdeauna ne-au îndeplinit dorințele, în măsura decenței, și întotdeauna ne-au încurajat să învățam și să muncim, să învățam să ne câștigam singure existența, atât eu, cât și sora mea. Ne-au sprijinit, ne-au ajutat și ne-au îndreptat întotdeauna pașii atunci când am avut nevoie de ei”, susține vedeta.

Publicat: 22 dec. 2021, 11:02 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă