Viața Andei Adam este roz și roz este lumea toată! Cum a apărut îmbrăcată pe stradă

Publicat: 29 nov. 2021, 12:05 Autor: Maria Apostol Vedete

Anda Adam și-a făcut apariția într-una dintre cele mai scumpe zone ale Capitalei îmbrăcată cu o geacă roz bombon, lungă, care a atras privirile curioșilor.

Roz a fost culoarea pe care Anda Adam a ales-o pentru acea zi în care a avut treabă prin ”Primăverii”. Cu o geacă lungă până peste genunchi a apărut cântăreața, iar pe față și-a tras și o mască deosebită, cu paiete, acele mărgele în formă de discuri care i-au decorat-o. Adidași și blugi negri, iar în mână a ”flexat” o geantă neagră. Accesorizarea a fost perfectă.

Anda Adam și-a parcat mașina destul de departe de locul unde avea treabă, dar ”mersul pe jos face piciorul frumos”, iar artista ține mult la felul în care arată. De altfel, nenumărate fotografii, dar și filmulețe pe Instagram o prezintă pe blondină mereu în fața aparatelor de fitness. Maimulte imagini, pe CANCAN.RO.

Anda Adam își mai dorește un copil

Cântăreața trăiește o perioadă extrem de fericită alături de omul de afaceri Yosif Eudor Mohaci, cel care în curând îi va deveni și soț. Pentru că vedeta i-a răspuns cu un mare “DA” cererii în căsătorie care s-a produs într-un loc de poveste: Cappadocia. Pe lângă nuntă, cei doi au plan să-și mărească și familia.

Ne dorim și copii, o să vedem dacă de acolo, de sus, o să și primim acest cadou minunat! Pentru mine, să fiu soție înseamnă familie! Înseamnă să am un scop real în viață, responsabilitate și puterea de a-i face pe cei de lângă mine fericiți prin tot ceea ce pot eu să fac pentru ei! Sunt genul care se hrănește cu fericirea celor pe care îi iubesc”, a declarat Anda Adam pentru CIAO.RO.

Publicat: 29 nov. 2021, 12:05 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă