Anda Adam se pregătește să devină mamă pentru a doua oară! ”Sper să primim acest cadou minunat”

Publicat: 25 nov. 2021, 20:02 Autor: Dora Bazavan Vedete

Anda Adam este extrem de fericită alături de omul de afaceri Yosif Eudor Mohaci, cel care în curând îi va deveni și soț, pentru că vedeta i-a răspuns cu un mare “DA” cererii în căsătorie care s-a produs într-un loc de poveste: Cappadocia.

Anda Adam a mărturisit pentru CIAO.RO că este extrem de îndrăgostită și că își dorește un copil alături de viitorul ei soț. Atunci când își privește iubitul, cântăreața se topește. Am aflat și motivul! În plus, Anda pregătește niște business-uri amețitoare!

Reporter: Anda, te-a luat prin surprindere cererea în căsătorie din Cappadocia sau te așteptai la așa ceva? Ai bănuit vreo clipă ce urmează să ți se întâmple?

Da, m-a luat pe sus, nu că prin surprindere! Nu mă așteptam! Am vrut să îi fac eu o surpriză și mi-a copt-o el mie! În sensul bun.

Cum îți place să descrii relația pe care o ai acum?

O relație matură, bazată pe încredere, iubire, familie! Amândoi credem și ne dorim aceleași lucruri. Avem deja experiență și poate că asimilăm și cernem mult mai bine acum anumite lucruri, responsabilități, greșeli. Suntem orientați spre lucruri constructive!

Anda Adam: „Ne dorim copii”

Cum este viitorul tău soț?

Are cei mai frumoși ochi din lume, sunt fascinată de ochii lui albaștri. Iar el a reușit să mă cucerească prima oară cu ochii. Au o culoare și o formă foarte rar întâlnite, am fost fascinată de ochii lui. L-aș compara cu Aquaman. Este un bărbat inteligent, care îmi arată foarte mult că mă iubește, în fiecare zi poate face gesturi mai mici sau mai mari prin care îmi demonstrează iubirea pe care mi-o poartă. Este un bărbat foarte romantic. Știți că se spune cei mai iubitori și romantici bărbați sunt francezii. El confirmă această teorie. Mă coplesește în fiecare zi, mă face să mă îndrăgostesc și mai mult de el. Pentru mine, e bărbatul ideal. Este atent, sensibil, implicat la cei din jurul lui, atent la nevoile mele.

Cum se înțeleg fetițele voastre?

Se înțeleg extraordinar de bine. Evelin mereu a căutat compania unui alt copil, și mereu a avut zile când mă ruga să îi găsesc prietenii ei, doar să vină să petreacă timp împreună. Știți cum sunt copiii. Acum, cumva am rezolvat și problema asta. Pentru că nu va mai  fi în anumite zile singură, ci va avea o surioară care se joacă cu ea. Ele se înțeleg bine și învață lucruri noi una de la alta. Evelin are un caracter mai puternic, cu curaj. Și Nicole învață de la ea aceste lucruri. Nicole este mai finuță, mai feminină, iar Evelin învață acest lucru de la ea. Se completează foarte bine una pe cealaltă și au foarte multe lucruri în comun.

Vă doriți și copii împreună?

Da, ne dorim și copii, o să vedem dacă de acolo, de sus, o să și primim acest cadou minunat!

Anda Adam nu a stabilit data nunții

Ești la al doilea mariaj al tău. Ce greșeli nu vei repeta acum, din prima căsătorie?

Nu au fost greșeli în prima mea căsnicie. Doar că pur și simplu energiile noastre nu s-au mai intersectat la un moment dat, atâta tot. Și cred că fiecare relație și căsnicie are lucruri unice care se întâmplă, nu poți lua ca atare experiențele.

Ce înseamnă pentru tine să fii soție?

Pentru mine, să fiu soție înseamnă familie! Înseamnă să am un scop real în viață, responsabilitate și puterea de a-i face pe cei de lângă mine fericiți prin tot ceea ce pot eu să fac pentru ei! Sunt genul care se hrănește cu fericirea celor pe care îi iubesc.

Ce fel de mireasă te vezi acum? Ce rochie îți dorești să îmbraci?

Probabil voi simți să facem o nuntă foarte relax. Eu desculță pe plajă, cu o rochie lejeră și foarte simplă! Cu părul rebel și în vânt… Nu am stabilit încă o dată a nunții, dar vă voi anunța, cu siguranță.

 „Pregătesc deschiderea celui mai tare club din Cluj”

Ce îți dorești pentru tine de acum încolo?

Îmi doresc să îmi duc toate afacerile și proiectele cu succes până la capăt, pentru că m-am dezvoltat mult pe partea de imobiliare și afacerea mea cu haine și costume de baie și mi-am propus să ajung la profit 1 milion de Euro pe anul 2022. În plus, pregătesc deschiderea celui mai tare club din Cluj. Însă pregătesc o surpriză și nu vreau să dau mai multe detalii momentan. Pot doar să va spun că se va chema „Diamond”.

Cum este pentru tine experiența “Bravo, ai stil Celebrities!”?

“Bravo, ai stil! Celebrities” e un proiect foarte tare din care îmi doream să fac parte pentru că sunt pasionată de haine, fashion. Și investesc și cheltuiesc foarte mulți bani pe haine, accesorii, genți și pantofi! Am obsesie cu ochelarii de soare, am peste 200 de perechi de ochelari și tot îmi mai cumpăr.

Și cred că participarea mea la acest show îmi completează mult informația mea despre styling corect și am învățat multe în această perioadă! Pentru mine, un om informat e un om mai puternic! Plus că am avut ocazia să pregătesc Gale în care să mă „desfășor” la propriu, că îmi era dor de „show”, având în vedere că în ultimii 2 ani noi nu am putut avea concerte și mă cam “mâncau degetele”.

 

 

Publicat: 25 nov. 2021, 20:02 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă