Fostul soț al Andei Adam rupe tăcerea! Care a fost, de fapt, motivul divorțului: ”Aveam momente când…”

Publicat: 04 nov. 2021, 10:15 Autor: Maria Apostol Vedete

Anda Adam și Sorin au divorțat în condiții rămase neclare pentru multă lume. Fostul soț al cântăreței s-a decis să rupă tăcerea și să explice care a fost motivul despărțirii.  

În urmă cu un an, Anda Adam și Sorin Nicolescu au decis să meargă pe drumuri separate! Deasupra despărțirii lor au planat foarte multe speculații și niciunul dintre ei nu a vrut să ofere prea multe detalii. Acum, fostul soț al artistei a explicat, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO, detalii despre acest subiect.

Despărțirea s-a produs acum un an, cred. Nici nu mai știu în ce lună exact. Iar, în privința speculațiilor, acestea s-au produs pentru că nu au mai apărut poze cu noi…”, a declarat Sorin.

Ba mai mult, acesta susține că după ce au vorbit să divorțeze, niciunul nu s-a grăbit să meargă la notar.

Nici nu aveam timp, sincer. Aveam momente când ne înțelegeam bine și nu ne ardea să mergem la notar. Sau eram cu Evelin ori pe șantier, la construcțiile noastre, Anda cu o grămadă de-ale ei”, a mai menționat fostul soț al Andei Adam. Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

Anda Adam se căsătorește pentru a doua oară

Anda Adam nu a stat să-și ”lingă rănile” după divorț și a fost deschisă provocărilor. L-a cunoscut pe Yosif Mohaci, de care s-a îndrăgostit nebunește, iar acum se pregătesc de nuntă!

Anda Adam a fost cerută în căsătorie în timp ce se afla în vacanță în Cappadocia, Turcia. Afaceristul s-a folosit din plin de peisajul de vis din respectiva locație, așa că vedeta nu o să uite niciodată momentul extrem de romantic, rupt parcă din filmele de dragoste.

 

Publicat: 04 nov. 2021, 10:15 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă