Maurice Munteanu a primit un cadou ”deocheat” de Moș Nicolae: ”O trupă de băieți care au venit goi…”

Publicat: 07 dec. 2021, 11:08 Autor: Maria Apostol Vedete

După numeroase dispute de la „Bravo, ai stil!”, spiritul sărbătorilor își face simțită prezența, iar Moș Nicolae a avut grijă de fiecare în parte, mai ales de jurații emisiunii. Cel mai „norocos” pare să fi fost Maurice Munteanu!  

În stilul caracteristic, cu mult umor, juratul a devoalat ce a primit cadou. În glumă! Ulterior, a revenit asupra afirmației și a răspuns sincer, fără nicio urmă de sarcasm.

“De Moș Nicolae am primit o trupă de băieți, 35, care au venit la ușa mea aseară goi. Glumesc! Am primit o carte de la mama. Tot de la mama am primit niște decorațiuni vintage de Crăciun, nu știu unde le-a găsit, erau foarte frumoase…”, a declarat Maurice Munteau.

La polul opus, cel mai nou jurat al show-ului, fotograful Tibi Clenci, se bucură de viață fără a aștepta nimic în schimb. Tibi nu se declară impresionat de lucrurile materiale, ci mai mult de darurile cerești primite zi de zi. Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

Maurice Munteanu: ”În România, homosexualii și lesbienele sunt dușmani declarați”

În urmă cu mai mult timp, Maurice Munteanu și-a folosit pagina personală de Facebook pentru a-și exprima punctul de vedere cu privire la refrerendumul de modificare a Constituției pe tema familiei tradiționale.

E dimineață, mi-am făcut cafeaua și am deschis Facebook-ul. Prima postare pe care o văd vine de la Julio, un amic spaniol care trăiește la Paris, e stilist, face campanii pentru multe brand-uri de top, și acum își face bagajele pentru fashion week.

După asta, îmi apare ceva de la Christophe, care acum e la Berlin, a lăsat Parisul și dezvoltă, printre altele, imprimeuri pentru Prada. Vine puternic din urmă Martha, o nemțoaică care stă la Geneva și face consultanță de brand pentru Chanel Joaillerie.

Toți sunt oameni de vârsta mea, din aceeași industrie, care au făcut performanță în domeniul lor și au șansa de a se bucura de o profesie care în România pare fie inutilă, fie tâmpă & nearticulată. Vorbesc puțin cu ei, mă întreabă ce fac, dacă ne vedem la Paris la finalul lunii etc.

Eu zâmbesc amar, le spun că fac bine – merg la birou să pregătesc numărul de noiembrie. Da, da, va trebui să vorbesc despre glamour absolut, despre trend-uri, despre lucruri care nu au legătură cu realitatea ce mă înconjoară”.

 

Publicat: 07 dec. 2021, 11:08 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă