Fiul lui Adrian Mititelu s-a cuplat cu Angelina Jolie de România!

Publicat: 15 aug. 2022, 09:57 Autor: Maria Apostol Vedete

Adrian Mititelu Jr. trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Andra Apostol, fostă concurentă la ”Bravo, ai stil!”. Tânăra a fost surprinsă prin București în timp ce-i conducea mașina, semn că relația lor este serioasă. 

Fiul patronului clubului FC U Craiova 1948 „lovește” pe bandă în rândul „bunăciunilor” din lumea bună. Tânărul a mai bifat o cucerire de top, o fostă concurentă de la „Bravo, ai stil!”, care, deja, i-a „antamat” superbul Lamborghini Urus de peste 400.000 de euro.

După ce s-a despărțit de Monica Hill, ex-„logodnica” lui Cătălin Botezatu, „Prințișorul Craiovei” a încercat câteva relații serioase, care nu au fost, însă, de durată. Adrian Mititelu Jr. nu a depus, însă, armele și a demonstrat că are farmec de cuceritor. De câteva săptămâni, potrivit surselor CANCAN.RO, fiul milionarului Adrian Mititelu s-a combinat cu o superbă domnișoară, pe nume Andra Apostol.

Noua cucerire de marcă a lui Adrian Mititelu Jr. este fostă concurentă în cadrul primei ediții a emisiunii „Bravo, ai stil!”. Pe Instagram, sexy-bruneta are peste 62.000 de urmăritori, deși a rămas în umbră după ce a participat la show-ul difuzat de Kanal D. Mai multe detalii puteți citi pe CANCAN.RO.

Adrian Mititelu a fost eliberat din închisoare

La începutul lunii iunie, Adrian Mititelu a fost eliberat din închisoare. Patronul de la U Craiova 1948 a executat 20 de luni din cei 3 ani.

El a fost condamnat pe 5 noiembrie 2020, pentru evaziune fiscală în cazul transferului lui Mihai Costea la Steaua, în 2011.

Vizibil slăbit, Mititelu a fost așteptat de soție și de fiul său, Adrian Junior, dar și de mai multe persoane. El a fost eliberat pentru un viciu administrativ.

Vă mulțumesc mult pentru prezență. Cum să fie? Ca și pentru ceilalți deținuți. Au fost 20 de luni, nu ușoare.

Încă o dată vreau să vă comunic că am făcut un mandat nevinovat complet și nu mă refer acum la faptul că am ieșit acum datorită unui viciu administrativ, dar pe fond nu am făcut nicio faptă penală”, a declarat acesta.

Publicat: 15 aug. 2022, 09:57 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă
×