Un insotitor de zbor a intrat in WC peste un pasager. Efectiv a descuiat usa si a tipat la el. Motivul e socant! VIDEO

Publicat: 19 Mar. 2019, 16:51 News 2

Adil Kayani, din Sutton Coldfield, se afla la bordul aeronavei. Urma sa aiba un zbor de doua ore din Maroc in Anglia. Evident, a folosit toaleta din avion.

Un insotitor de zbor a intrat in WC peste un pasager. Barbatul care se afla in toaleta a ramas socat. Acesta sustine ca insotitorul de zbor de la EasyJet a intrat peste el, fara sa ceara voie. Va intrebati oare care este motivul?

Ei bine, insotitorul de zbor a intrat in WC peste pasager pentru ca ‘dura prea mult’. Pe scurt, s-a enervat ca pasagerul nu si-a facut nevoile la foc automat. Adil Kayani sustine insa ca exista un alt motiv. Si anume… rasismul!

Un insotitor de zbor a intrat in WC peste un pasager

Pasagerul care a fost deranjat in timp ce folosea toaleta si a fost prins cu pantalonii in vine se simte umilit. Adil Kayani crede ca de vina este nationalitatea lui si din acest motiv insotitorul de zbor l-a umilit, de fata cu toata lumea din avion.

Compania aeriana sustine ca insotitorul de zbor a intrat in WC peste pasager ‘din motive de siguranta si de securitate’. Compania sustine ca pasagerul statea in toaleta de 15 minute. Si, dupa cum bine stiti, intr-un avion sunt doar doua toalete la peste 200 de pasageri.

„A batut cu putere in usa. Am strigat ca voi iesi intr-un minut. Apoi incuietoarea s-a facut verde din rosu. Cineva a deschis-o de afara si a intrat peste mine. Inca eram asezat pe WC si am strigat sa iasa din toaleta. Apoi a inchis usa imediat. Nu au facut asta si celorlalti pasageri. Nu e ca si cand am stat prea mult pe WC. Ma simt violat”, sustine Adil Kayani, conform birminghammail.co.uk.

Pasager, umilit in timp ce statea pe WC, in avion VIDEO

Insotitorul de zbor sustine insa ca pasagerul a stat in toaleta timp de 15 minute. „Cand am iesit din toaleta, insotitorul de zbor era acolo, dar m-a evitat. Le-am spus colegilor sai ce s-a intamplat si ca sunt nemultumit. O stewardesa a venit si mi-a explicat ca este parte din protocol.”

Pasagerul umilit a primit despagubire suma de 500 de lire. Acesta a refuzat-o, la fel cum a refuzat si scuzele companiei aeriene. Adil este musulman si crede ca a fost victima rasismului si a discriminarii. Tanarul sustine ca e prima oara cand i se intampla asta. In plus, nu vrea bani, ci vrea scuze personale de la angajatul care s-ar fi purtat urat cu el.

Publicat: 19 Mar. 2019, 16:51 News 2
Pe aceeași temă