Cum arata Gabriel Cotabita la 4 ani de cand era sa moara. Artistul le-a pregatit fanilor o surpriza VIDEO

Publicat: 19 Mar. 2019, 14:31 Vedete

Cantaretul a fost invitat in redactia postului de radio Europa FM in aceasta dimineata. A vorbit despre proiectele sale de viitor si le-a dat fanilor vesti bune.

Cum arata Gabriel Cotabita la 4 ani de cand era sa moara? Extrem de bine! Cantaretul a marturisit ca, din experienta anterioara, a invatat sa se bucure de viata. A avut mare noroc ca s-a ‘intors la viata’ si se bucura de fiecare zi alaturi de Alina, sotia lui.

Gabriel Cotabita arata bine la patru ani de cand era sa moara. Acesta a marturisit ca a lansat o piesa noua. In plus, fanii au motive usiase de bucurie. Cantaretul va pleca intr-un turneu prin toata tara. „Bucurie mare! Şi mă duc cu o oarecare strângere de inimă, pentru că eu n-am mai fost ca solist pe scenă de vreo 15 ani”, a spus artistul la Europa FM.

Cum arata Gabriel Cotabita la 4 ani de cand era sa moara VIDEO


Din cauza problemelor de sanatate de acum 4 ani, Gabriel Cotabita a luat o pauza. A refuzat sa mai urce pe scena pentru a se asigura ca sanatatea lui nu e compromisa. De data aceasta, artistul e decis sa se urce din nou pe scena, desi va fi coplesit de emotii.

„Deocamdată nu. N-aş putea-o cânta deocamdată pe scenă, pentru că s-ar putea întâmpla să mă apuce plânsul. Mie mi se întâmplă foarte rar asta. Mi s-a întâmplat când am cântat „Ave Maria” la Gala Chapeau şi acum, când nu mi s-a mai întâmplat la o piesă de-a mea înainte de-a fi dată pe radio. Şi am descoperit că, atunci când o ascult, mi se umezesc ochii. Atenție, eu fiind extrem de tare cu mine”, a spus Gabriel.

Gabriel Cotabita, sprijinit de sotie

„Faptul că sunt căsătorit este un mare noroc, pentru că se putea să nu fiu căsătorit, şi atunci era mai complicat. Norocul meu este cu Alina care, de bine, de rău, mă menţine în stare de funcţionare, adică cu picioarele pe pământ”, a spus Cotabiță.

Gabriel Cotabita si-a pierdut pisica

Cantaretul a marturisit un episod socant din ziua in care a facut infarct. Acesta a marturisit ca pisica lui a avut un comportament straniu. La un an dupa cumpana lui Gabriel Cotabita, pisica lui a murit.

„Mi s-a povestit că, în secunda în care căzusem şi am fost luat de salvare, pisica s-a pi**t şi s-a c***t în toată casa. Iar la un an după asta, după ce am venit eu acasă, a murit”, a marturisit artistul.

Gabriel Cotabita, infarct in 2015

Gabriel Cotabiţă a fost internat la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca din Bucureşti la 8 mai 2015, după ce a fost găsit în stop cardiorespirator, într-o sală de fitness de la un hotel din Capitală.

Acesta a stat in coma timp de 3 saptamani. Toata familia si toti prietenii s-au rugat pentru sanatatea lui. Ca printr-o minune, artistul s-a trezit din coma si a fost externat dupa 27 de zile.

Publicat: 19 Mar. 2019, 14:31 Vedete
Pe aceeași temă