Cheloo s-a imprietenit cu Gabriel Cotabita! Noul sezon iUmor. Andreea Marin și chef Florin Dumitrescu, invitați speciali

Publicat: 11 Feb. 2019, 13:12 News 3

Te asteptai vreodata sa-l vezi pe Cheloo pe scena alaturi de Cotabita? Cu siguranta nu, asta si multe alte surprize in noul sezon de la iUmor.

Cheloo s-a imprietenit cu Gabriel Cotabita! Noul sezon iUmor. Antena 1 se pregateste sa deschida noul sezon al emisiunii iUmor si din cate se pare va fi unul cu surprize foarte mari pentru telespectatori.

Emisiunea va incepe pe data de 23 Februarie la ora 20:00 iar pentru prima data in cele 5 sezoane de pana acum emisiunea nu va mai fi difuzata duminica ci sambata. Motivul pentru care a fost mutata in grila Antenei 1 este ca se suprapune cu o alta productie de top a postului, Asia Express.

In acest nou sezon se pare ca vor fi o serie de noi surprize pentru public dar si pentru membrii juriului. Una pe care Antena 1 deja a dezvaluit-o este cea cu Gabriel Cotabita si Cheloo felicitandu-se reciproc si parand buni prieteni in ciuda a ceea ce stim ca „predica” rapper-ul prin versurile sale.

Continuarea articolului »

Publicat: 11 Feb. 2019, 13:12 News 3
Pe aceeași temă