Andreea Bălan, mesaj dur pentru Cheloo. De la ce a pornit scandalul: „Ce faci tu în juriu poate să facă și o surdomută!”

Publicat: 17 mai 2023, 12:16 Autor: Camelia Vedete

Andreea Bălan și Cheloo sunt într-un conflict, care mocnește de 20 de ani. Artistul cânta în concerte despre trupele care făceau playback la acea vreme, iar artista era direct vizată cu formația Andre.

Andreea Bălan nu a uitat nici până astăzi de melodia lui Cheloo, în care era vorba despre trupele care făceau playback, în urmă cu 20 de ani. Așadar, artista a simțit nevoia să îi plătească cu aceeași monedă și să îi dea replica.

„Cheloo, n-am uitat când cântai alături de trupa ta instrumental-vocală, Paraziții, celebrul hit Playback când certai mai multe formații, inclusiv pe noi, Andre. Recunosc, am mai făcut și playback în trecut, dar acum, uitați… am rezistat! Am o familie, sunt mămică, am făcut autostopul în America Express, merg pe patine, fac acrobații… Acum, după 20 de ani, uită-te la tine, dragă Cheloo. Suntem față în față, în continuare în viață și tot așa cum spuneai pe vremuri… Chiar, cine te mai ascultă? Ce faci tu în juriu poate să facă și o surdomută!”, a spus cântăreața la iUmor.

Andreea Bălan a dat cărțile pe față. De ce nu mai vorbește cu Andreea Antonescu, după America Express

Andreea Bălan a dat cărțile pe față. De ce nu mai vorbește cu Andreea Antonescu, după America Express.

Andreea Bălan a spus adevărul despre relația actuală pe care o are cu Andreea Antonescu. Cele două nu au mai fost văzute împreună după America Express. Invitată la XNS, la Antena Stars, jumătatea blondă a trupei Andre a făcut dezvăluiri.

De ce nu mai vorbește cu Andreea Antonescu

„Nu am mai apărut împreună cu Andreea Antonescu dintr-un singur motiv. Nu avem același program momentan. Ea a născut și bebelina îi ocupă foarte mult timp. La emisiuni e normal ca fiecare să vină cu melodia ei, pe care o promovează. Am fost la ea de câteva ori să vedem împreună America Express. Nu ne-am certat, este pur și simplu vorba despre alt program acum. Când va crește și fetița ei mai mare, probabil o să ne vedem mai des”, a declarat artista.

Mai mult, Andreea Bălan a spus că cele două își văd în continuare de trupa Andre și chiar au concerte împreună.

„Noi chiar avem concerte vara aceasta împreună. Vom cânta toată vara cu trupa Andre. Nu mai scoatem melodii noi împreună pentru că nu are rost. Nostalgicii vor să le audă pe cele celebre deja”, a mai spus Andreea Bălan la XNS.

Publicat: 17 mai 2023, 12:16 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă