Andreea Bălan a dat cărțile pe față. De ce nu mai vorbește cu Andreea Antonescu, după America Express: „Am fost la ea și…”

Publicat: 07 apr. 2023, 13:18 Autor: Camelia Vedete

Andreea Bălan a dat cărțile pe față. De ce nu mai vorbește cu Andreea Antonescu, după America Express.

Andreea Bălan a spus adevărul despre relația actuală pe care o are cu Andreea Antonescu. Cele două nu au mai fost văzute împreună după America Express. Invitată la XNS, la Antena Stars, jumătatea blondă a trupei Andre a făcut dezvăluiri.

De ce nu mai vorbește cu Andreea Antonescu

„Nu am mai apărut împreună cu Andreea Antonescu dintr-un singur motiv. Nu avem același program momentan. Ea a născut și bebelina îi ocupă foarte mult timp. La emisiuni e normal ca fiecare să vină cu melodia ei, pe care o promovează. Am fost la ea de câteva ori să vedem împreună America Express. Nu ne-am certat, este pur și simplu vorba despre alt program acum. Când va crește și fetița ei mai mare, probabil o să ne vedem mai des”, a declarat artista.

Mai mult, Andreea Bălan a spus că cele două își văd în continuare de trupa Andre și chiar au concerte împreună.

„Noi chiar avem concerte vara aceasta împreună. Vom cânta toată vara cu trupa Andre. Nu mai scoatem melodii noi împreună pentru că nu are rost. Nostalgicii vor să le audă pe cele celebre deja”, a mai spus Andreea Bălan la XNS.

Andreea Antonescu a făcut-o praf pe Andreea Bălan la America Express

Andreea Antonescu a făcut-o praf pe Andreea Bălan la America Express. Se pare că cele două concurente au fost acuzate că nu respectă regulile jocului.

Aseara, miercuri, 15 februarie, înainte de cursa pentru ultima șansă de la America Express, Irina Fodor a tras la răspundere concurenții care nu respectă regulile din competiție.

Andreea Antonescu a făcut-o praf pe Andreea Bălan la America Express

”Andreea și Andreea nu prea respectă regulile. Nu respectă ceea ce spun eu că ar trebui să fie o misiune, dacă trebuie să bea o bere, aruncă mult din ea pe jos, trebuie să aveți mult mai multă grijă”, le-a spus Irina Fodor.

Cele două concurente au încălcat regulamentul de mai multe ori, ce le-a adus și hate-ul colegilor din America Express. Concurenții au avut o probă de băut bere. Iar atunci când credea că nu se filmează, Andreea Bălan a aruncat pe jos berea din sticlă. Ei bine, cameramanul care însoțea echipa a fost foarte vigilent și a filmat tot.

„Cum s-ar spune, 1000 de vorbe 2 bani nu fac”

Când au fost scoase la careu și trase la răspunedere pentru fapta făcută, Andreea Antonescu s-a scuzat imediat și „a aruncat pisica moartă în curtea” colegei de echipă, Andreea Bălan.

„Cum s-ar spune, 1000 de vorbe 2 bani nu fac, îmi plac regulile, îmi place să le respect, întotdeauna le-am respectat. Dar sunt momente când nu ține doar de mine”, a spus Andreea Antonescu.

Publicat: 07 apr. 2023, 13:18 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă