Trupa Andre, pusă la colț în America Express! Imagini din spatele camerelor de filmat: „Nu le interesează de…”

Publicat: 24 ian. 2023, 11:40 Autor: Camelia Vedete

Trupa Andre a fost pusă la colț în America Express 2023. Artistele au încălcat mai multe reguli în probe, iar acest lucru a stârnit comentariile celorlalți concurenți.

Echipele compuse din Andreea Bălan și Andreea Antonescu, Diana Bulimar și Larisa Iordache și Bie Adam și mama ei s-au întrecut la jocul de amuletă, unde cântărețele au încălcat regulamentul.

Trupa Andre, pusă la colț în America Express!

Bie Adam, dar și Diana și Larisa le-au acuzat de lipsă de fair play și că ar fi încălcat regulamentul, pentru că au înotat pe final, nu au vâslit, iar Irina le-a dat două minute de penalizare.

„Da, am sărit în apă și a doua oară. Da, eu am auzit de prima dată că nu am voie. Și ce dacă! Îmi asum penalizarea”, a spus zâmbind Andreea Bălan.

„Foarte șmechere Andreea și Andreea”, a spus Diana Bulimar.

„Nu le interesează de regulă. Cred că fac regulile așa cum vor ele acum”, au comentat și Bordea și Cortea.

„Așa ceva nu se face pentru că nu e corect față de noi ceilalți”, a spus și Jean.

Trupa Andre a mers cu viteza luminii pe autostrada în America Express

Mai mult, într-o altă emisiune cele două artiste din trupa Andre au primit o altă penalizare. Mașina în care se aflau a trecut peste limita de viteză admisă. Deși au văzut și au fost atenționate, ele au continuat cursa. Echipa de producție le-a oprit și le-a penalizat.

„Și ce dacă am văzut că a depășit limita de viteză. Să mă penalizeze și gata”, a spus intrigată Andreea Bălan.

La testimonial, cele două artiste au negat că au văzut viteza mașinii în care se aflau. Cu toate acestea, cei de la Antena 1 au dat pe post momentul din spatele camerelor, în care ele vorbeau în mașină despre ce repede conduce șoferul, ba mai mult, chiar îi spuneau să conducă cu viteză și mai mare.

Trupa Andreea a câștigat jokerul trișând în America Express?

Și asta nu e tot! Atunci când au câștigat jokerul, au pus-o pe Irina Fodor să le citească în față ce face fiecare joker în parte. După ce au reținut și au văzut culorile, și-au ales pe cel mai puternic.

„Noi știm din prima ce vrem! Îl alegem pe cel verde”, a spus Andreea Antonescu.

Atunci Irina Fodor s-a sesizat și a spus „adică m-ați păcălit sau cum!” Fetele din trupa Andre imediat au dat-o cotită cum că nu, pentru că ele voiau din prima pe cel verde.

Concurenții au comentat și ei imediat.

„Vai, cât de tare! Cât de șmechere au fost”, a spus Cătălin Bordea.

Andreea Bălan, pusă la punct în America Express de Jean Gavril

Andreea Bălan a fost pusă la punct în America Express de Jean Gavril. Toți au rămas mască atunci când au auzit ce acuze i se aduc artistei.

Jean Gavril a intrat la cursa pentru ultima șansă în America Express. Atunci când a votat o echipă la rândul lui pentru această etapă, a nominalizat și pe Andreea Bălan. Mai mult, motivul nominalizării a lăsat pe toată lumea cu gura căscată. Se pare că, cei doi au niște polițe de plătit de la emisiunea Dancing on Ice de la Antena 1.

„Aici sunt niște polițe vechi de plătit”, a spus Cătălin Scărlătescu.

„Ei pot rezolva problema în două situații. Ori să își iau o sală de competiție, ori să își iau o cameră la hotel”, au spus râzând Nelu Cortea și Cătălin Botezatu.

„Mamă, croșeu de stânga”, a spus Bie Adam.

Citește continuarea aici.

Publicat: 24 ian. 2023, 11:40 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă