Ferma 2019. Brigitte Sfat si Florin Pastrama se maseaza si isi soptesc diverse. Ce spun concurentii despre ei

Publicat: 19 Mar. 2019, 11:57 Vedete

Se pare ca se infiripa ceva intre cei doi, dupa cum lasa si imaginile video de pe PRO TV loc de interpretat. Concurentii sustin ca sigur e ceva intre ei.

Ferma 2019. Brigitte Sfat si Florin Pastrama se maseaza si isi soptesc diverse. Cei doi ar fi inceput sa doarma imbratisati, aproape in fiecare seara. In plus, isi fac masaj reciproc, isi spotesc diverse la ureche, se tachineaza, isi spala hainele reciproc si petrec tot mai mult timp unul in compania celuilalt.

Ferma 2019. Brigitte Sfat si Florin Pastrama petrec prea mult timp impreuna. Restul concurentilor de la Ferma 2019 au inceput sa intre la banuieli. Tensiunea sexuala dintre cei doi se resimte in tota vila de la PRO TV. Saptamana aceasta, emisiunea Ferma 2019 are trei editii cu tenisiuni maxime! Ferma 2019. Cream o dispera pe Brigitte: „Eu am iesit din Ferma ca sa-i fac o vizita domnului Nastase si actualului ca sa termin toata lista cu iubitii ei!” VIDEO AICI!

Ferma 2019. Brigitte Sfat si Florin Pastrama se maseaza

Spectatorii vor vedea cum Brigitte Sfat si Florin Pastrama se testeaza reciproc. Cei doi vor sa vada cat de compatibili sunt sau… se lucreaza pe la spate?! Concurentii vor simti, din nou, tensiunea alegerii unui nou fermier sef, a servitorilor si a duelistilor. Ramane de vazut ce se va intampla saptamana aceasta in vila de la munte unde vedetele isi fac de cap!

Ferma 2019. Brigitte si Otilia si-au aratat zonele intime fara rusine

Momente interzise minorilor (din nou) la ‘Ferma’, dupa ce fetele au facut un show incendiar – FOTO AICI. Ferma 2019. Concurentele par sa uite ca sunt filmate non-stop sau efectiv nu le pasa, si ofera momente picante, in special barbatilor, desprinse uneori din filmele pentru adulti.

Daca la inceput ‘Ferma’ era pe placul tuturor romanilor, acum situatia s-a cam schimbat, fiindca comportamentul concurentilor uneori este dus la extrem, totul avand o conotatie sexuala prea mare. Cu cine se căsătorește Brigitte Sfăt? Super material video cu bruneta de la Ferma vedetelor!

Publicat: 19 Mar. 2019, 11:57 Vedete
Pe aceeași temă