Cream o dispera pe Brigitte: „Eu am iesit din Ferma ca sa-i fac o vizita domnului Nastase si actualului ca sa termin toata lista cu iubitii ei!” VIDEO

Publicat: 19 Mar. 2019, 09:33 News 3

Scandalul dintre Brigitte si Cream continua. Artista ii arunca intepaturi de la distanta si cel mai probabil cand declaratiile astea vor ajunge la urechile lui Brigitte lucrurile vor degenera.

Cream o ataca pe Brigitte: „Eu am iesit din Ferma ca sa-l vizitez pe domnul Nastase” Chiar si dupa eliminarea din FERMA Cream continua sa faca furori vorbind despre competitie si mai ales despre conflictul pe care l-a avut cu Brigitte.

Invitata la Catalin Maruta, Cream i-a spus moderatorului ca in urma cu doar cateva zile a visat-o pe Brigitte si crede ca asta s-a intamplat din cauza faptului ca vorbeste in continuare non-stop despre FERMA 2019.

„Acum vreo 2 nopti le-am visat pe Brigitte si pe Ioana, eram la bucatarie si tot asa Brigitte ma barfea, ceva ingrozitor. Sper sa nu mai bifez asa ceva! Am ajuns sa o visez, mai ales la cate prostii a vorbit despre mine”, a marturisit Claudia pe canapeaua emisiunii. Cream a acuzat-o pe Brigitte ca nu are nimic important de spus dar vorbeste despre persoane importante ca sa se scrie despre ea.

Conflictul cel mai aprins a fost cel in care Brigitte a acuzat-o pe Cream ca ar fi avut relatii cu doi dintre fostii ei iubiti, iar Cream i-a raspuns acum mai mult in gluma: „Ea a zis ca am fost cu sotul ei mort, dupa aia a zis ca am impartit eu cu Carmen Negoita si cu ea inca un barbat. De fapt eu am iesit din FERMA in mod special ca sa-i fac o vizita si domnului Nastase si actualului ca sa termin toata lista si sa nu mai aiba nimic sa-mi reproseze”.

Continuarea articolului »

Publicat: 19 Mar. 2019, 09:33 News 3
Pe aceeași temă