Vesti noi despre Mihai Constantinescu. Ramane internat in spital: „Trebuie sa termin tratamentul”

Publicat: 18 Mar. 2019, 20:27 Vedete

Indragitul artist trebuie sa ramana in continuare internat in spital, iar vestea a intristat fanii.

Chiar Mihai Constantinescu a dat primele declaratii cu privire la starea lui de sanatate si a spus ce urmeaza sa fie facut si cand va urma externarea.

Acesta a vrut sa linisteasca oamenii si a marturisit ca este bine ingrijit, insa tratamentul pe care-l urmeaza dureaza mai mult, de aceea externarea nu este inca o optiune viabila.

Vesti noi despre Mihai Constantinescu. Ramane internat in spital

Vesti noi despre Mihai Constantinescu. Ramane internat in spital

„Sunt bine şi o să fiu şi mai bine. Adevărul este că afecţiunea pe care o am necesită un tratament de lungă durată şi trebuie să rămân două săptămâni în spital, unde sunt îngrijit extraordinar de bine. Doresc să fie fericiţi cei care ne ascultă şi să aibă o primăvară frumoasă.

Când voi pleca de aici voi un om foarte sănătos şi abia aştept să merg să mă plimb prin ţară. Trebuie să termin tratamentul şi apoi totul va fi minunat. Niciun diagnostic din presă nu este adevărat” a spus Mihai Constantinescu in timpul unui interviu TV, potrivit Cancan.

Mihai Constantinescu, socat de reactia oamenilor

Mihai Constantinescu a fost uluit sa vada cate stiri s-au scris despre el si starea lui de sanatate, multe publicatii declarandu-l mort. Acesta a fost bombardat de mesaje din partea apropiatilor pentru a se asigura ca se simte ok.

„Am fost foarte șocat. Întrebarea mea este cine sunt drăgălașii care se ocupă de așa ceva, care ar fi motivația, iar în cazul în care mă iubesc foarte tare, aștept vorbe mai frumoase. Eu nu mi-aș permite niciodată să dau o asemenea veste, pentru nimeni, nici pentru cel mai rău dușman. Acest lucru se întâmplă pentru fiecare dintre noi.

Am primit multe telefoane de la mulți oameni, care plângeau, mă întrebau ce s-a întâmplat. Îmi pare foarte rău că mai apar și asemenea lucruri… Am avut și niște momente de cumpănă, dar au trecut. Le mulțumesc medicilor și chiar îi venerez! Mai departe, depinde doar de tine…” a mai spus artistul, potrivit sursei citate.

Mihai Constantinescu si-a anulat concertele

Joi artistul trebuia sa fie prezent la Sala Radio pentru un spectacol caritabil, insa nu a putut sa participe. Artistul trebuia sa fie acolo pentru un coleg de breasla a carui casa a ars complet, potrivit Libertatea.

Colegii care il asteptau cu nerabdare au primit trista veste ca artistul nu se simte deloc bine si ca a fost nevoit sa faca o pauza, fiindca nu mai are voie sa depuna deloc efort.

Insa nu este singurul show la care nu a putut participa. In acest weekend, Mihai Constantinescu trebuia sa fie prezent la o petrecere privata pentru a intretine atmosfera, insa oamenii au fost anuntati ca artistul nu poate ajunge.

Publicat: 18 Mar. 2019, 20:27 Vedete
Pe aceeași temă