Victoria Beckham sufera de dislexie, iar copiii ei i-au mostenit boala

Publicat: 18 mart. 2019, 17:33 Autor: Simona Vedete

Vesti proaste pentru fosta membra a trupei Spice Girls, care a recunoscut ca sufera de dislexie.

Intr-un interviu acordat pentru Financial Times, Victoria Beckham, fosta trupa Spice Girls si actuala creatoare de moda, a recunoscut ca sufera de dislexie, insa ea singura s-a autodiagnosticat.

Insa aceasta boala n-o afecteaza doar pe vedeta, ci si pe copiii acesteia, dislexia fiind o deficienta de invatare care impiedica dezvoltarea abilitatii de a citi.

In ciuda acestui lucru, copiii Victoriei si ai fotbalistului David Beckham se bucura linistiti de copilarie, fiind pasionati de activitati sportive si creative, si nu atat de mult de cele academice.

In schimb, cei trei baieti nu doresc sa urmeze calea fotbalului si au renuntat la ambitia de a fi fotbalisti, de teama sa nu-si dezamageasca fatal, care a fost un nume greu in fotbalul mondial.

Victoria Beckham sufera de dislexie

Victoria Beckham sufera de dislexie

Insa David nu este suparat si a acceptat decizia acestora, dorind ca toti copiii lui sa fie fericiti, indiferent de deciziile pe care le iau, ceea ce i-a spus si lui Romeo, unui din fii sai, atunci cand si-a motivat decizia de a nu practica fotbalul.

Victoria Beckham a devenit cunoscuta in urma cu multi ani, atunci cand a devenit membra a trupei Spice Girls. Dupa succesul rasunator, artista s-a decis sa schimbe domeniul si a devenit creatoare de moda.

A reusit de-a lungul anilor sa lanseze multe colectii de haine iar in prezent, o mare fana a creatiilor sale este nimeni alta decat Meghan Markle, Ducesa de Sussex, care a fost vazuta de multe ori purtand hainele din coelctiile Victoriei Beckham.

Publicat: 18 mart. 2019, 17:33 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă
×