Tragedie in Romania, Bianca a murit! S-a intamplat aseara dupa ce a iesit dintr-un club

Publicat: 18 mart. 2019, 15:18 Autor: Simona News 3
Tragedie in Romania, Bianca a murit! S-a intamplat aseara dupa ce a iesit dintr-un club

In cursul serii de ieri s-a intamplat o adevarata tragedie, cand Bianca, in varsta de 24 de ani, a murit.

Tragedie in Romania, Bianca a murit! Decesul a survenit dupa ce a avut loc un accident cumplit in noaptea de duminica spre luni, la ora 00.17. Viata fetei s-a sfarsit la doar 24 de ani, lasand familia indurerata.

Bianca Adam, tanara care a decedat, era stabilita in Italia si locuia in Valdichiana. Accidentul s-a produs atunci cand tanara iesea dintr-un club. In doar cateva secunde a fost lovita de o masina, neavand nicio sansa de supravietuire.

Tragedie in Romania, Bianca a murit!

Tragedie in Romania, Bianca a murit

Soferul care a produs accidentul a sunat imediat la Politie si la Serviciul de Ambulanta, insa tanara a murit pe loc, neavand nicio sansa de supravietuire.

S-a deschis o ancheta pentru a se stabili cauza exacta a accidentului si circumstantele in care s-a produs tragedia. Se pare ca zona unde s-a intamplat totul este considerata extrem de periculoasa, deseori producandu-se accidente acolo.

Potrivit Cancan, Serviciul de Ambulanta a venit rapid la fata locului si au incercat s-o resusciteze pe fata, insa a fost in zadar fiindca trupui Biancai a cedat pe loc.

Publicat: 18 mart. 2019, 15:18 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă
×