Monica Odagiu, primele declarații în detaliu după tragicul accident de circulație: “Din păcate eu nu am putut schimba în niciun fel acest final…”

Publicat: 10 apr. 2023, 11:33 Autor: Dora Bazavan Vedete

Actrița Monica Odagiu, cunoscută din filmul “Teambuilding” și pentru aparițiile sale în diverse piese de teatru și emisiuni. Dar și ca fostă iubită a solistului de la Holograf, Dan Bittman, este încă în stare de șoc. După accidentul rutier în care a fost implicată ieri în Capitală.

Tânăra de 27 de ani a accidentat mortal un bărbat de 35 de ani în Capitală. Acesta a fost lovit în plin de mașina actriței în care se afla și sora acesteia, Ana Odagiu, alături de iubitul ei. Monica Odagiu venea cu mașina dinspre Calea Victoriei înspre Știrbei Vodă, iar necazul s-a întâmplat în dreptul stației STB Luterană. Monica Odagiu a declarat că pietonul a fost cel care a sărit în fața mașinii, traversând neregulamentar și fiind în stare de ebrietate. După mai multe manevre de resuscitare s-a declarat decesul bărbatului care  a fost lovit pe trecerea de pietoni.

Primele declarații în detaliu ale Monicăi Odagiu după tragicul accident de circulație!

Asaltată cu telefoane și mesaje și fiind într-o situație nu tocmai plăcută, Monica Odagiu a luat atitudine și a postat un mesaj despre cele întâmplare. În care își exprimă părerea de rău și spune că a făcut tot ce a putut pentru a evita tragicul eveniment.

Astăzi am trăit o experiență tragică, fiind pusă într-o situație în care efectiv nu am mai avut ce să fac decât să privesc neputincioasă cum se stinge un om în fața mea. Deși am încercat să evit acest tragic eveniment. Sunt traumatizată pentru că nu îmi ies din minte acele clipe teribile în care acel om s-a stins și nu doresc nimănui să treacă prin asta.

Îmi cer scuze tuturor celor care așteptau o reacție imediată din partea mea. Dar vă rog să mă credeți că în acele momente nu am fost în stare. Departe de mine gândul de a ascunde vreo chestiune relevantă vizavi de acest tragic eveniment. Și vreau să subliniez că totul a fost înregistrat pe camerele video. Iar cei care se ocupă de caz și au apucat să le verifice apreciază că nu am greșit, reacțiile mele în acele clipe fiind firești și corecte.

“Din păcate eu nu am putut schimba în niciun fel acest final…”

Primele mele gânduri merg spre o familie care astăzi a pierdut pe cineva iubit. Din păcate eu nu am putut schimba în niciun fel acest final. Deși am făcut tot ceea ce se putea face în acele secunde pentru a evita o tragedie. Vă rog pe toți să mă înțelegeți că în aceste momente am și eu nevoie de liniște ca să pot să trec peste șoc. Vă mulțumesc dacă lăsați legea să-și spună cuvântul”, a fost declarația pe care Monica Odagiu a lansat-o în spațiul public, pe rețelele de socializare.

În urma accidentului care s-a produs, Monica Odagiu a fost testată cu aparatele AlcoolTest și DrugTest, rezultatele fiind negative. Polițiștii fac încă cercetări pentru a stabili cauzele în care s-a produs acest accident de circulație. A fost deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

Monica Odagiu, față în față cu mama tânărului ucis în accident. Printre suspine actrița i-a zis: „Iertați-mă, nu am…”

Monica Odagiu a fost față în față cu mama tânărului ucis în accident. Printre suspine actrița i-a zis: „Iertați-mă, nu am…”

Conform informațiilor obținute de CANCAN.RO, Monica Odagiu a dat nas în nas în secția de poliție de la Udriștei cu familia tânărului decedat în accidentul produs astăzi. Mama, tatăl, unchiul și bunica băiatului au ajuns la poliție într-un suflet, sperând ca totul să fie un coșmar. Tânăra actriță a avut un moment de descărcare emoțională atunci când a văzut-o pe mama băiatului ucis. A început să plângă în hohote și a apucat să-i spună acesteia, printre lacrimi și suspine: “Vă rog să mă iertați, nu am vrut”.

Nu a existat un răspuns din partea vreunui membru al familiei băiatului, toți au intrat val vârtej într-un birou, acolo unde erau așteptați de polițiști. Conform procedurii în astfel de cazuri, un membru apropiat al familiei (mama, tata, soră) va trebui să meargă la INML pentru a identifica în mod direct cadavrul tânărului de 35 de ani, despre care se zvonește că s-ar fi aruncat în mod intenționat în fața mașinii conduse de Monica Odagiu. Autopsia se va efectua în această noapte și, cel mai probabil, cadavrul acestuia va fi ridicat mâine de la Institutul de Medicină Legală Mina Minovici. Vezi fotografii și video pe CANCAN.RO,

La puțin timp după producerea accidentului mortal, actrița a oferit și o declarație. Aceasta susține că bărbatul în vârstă de 35 de ani s-ar fi aruncat în fața autoturismului. Potrivit informațiilor, bărbatul lucra în zona Ateneului Român.

”S-a aruncat în fața mașinii. A așteptat până în momentul în care să nu mai am ce să fac și s-a aruncat în fața mașinii. Nu mai pot vorbi”, a declarat Monica Odagiu, la scurt timp după ce a fost provocat accidentul mortal, potrivit Antena 3.

Actrița Monica Odagiu a accidentat mortal un bărbat de 35 de ani. Imaginile sunt dincolo de cuvinte

Actrița Monica Odagiu a accidentat mortal un bărbat de 35 de ani. Imaginile de la fața locului sunt dincolo de cuvinte.

Potrivit surselor CANCAN.RO, actrița Monica Odagiu a accidentat mortal un bărbat în vârstă de 35 de ani, la Ateneul Român din Capitală. Bărbatul ar fi încercat să traverseze prin loc nepermis. Medicii de pe ambulanță sosiți la fața locului au acordat ajutor, dar manevrele de resuscitare nu au avut succes. Fosta iubită a artistului Dan Bittman a plecat cu mașina de poliție, în urmă cu puțin timp. Vedeți video și fotografii pe CANCAN.RO.

Actrița Monica Odagiu a accidentat mortal un bărbat de 35 de ani

Oamenii legii au testat-o pe Monica Odagiu cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost negativ.

„La data de 9 Aprilie a.c., în jurul orei 16.15, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112, cu privire la producerea unui accident de circulație pe strada Știrbei Vodă.

Din primele informații, o femeie în vârstă de 26 de ani a condus un autovehicul pe str. Știrbei Vodă dinspre Calea Victoriei, iar în dreptul stației STB Luterană, a surprins și accidentat un bărbat în vârstă de aproximativ 35 de ani.

În urma accidentului de circulație s-a declarat decesul pietonului, după ce în prealabil au fost efectuate manevre de resuscitare.

Conducătoarea autovehicului a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.

Se efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs accidentul de circulație”, au transmis autoritățile.

Publicat: 10 apr. 2023, 11:33 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă