S-a aflat adevărul! A fost sau nu Dan Bittman într-o relație cu Monica Odagiu?

Publicat: 24 Dec. 2020, 09:03 Vedete

În presă s-a speculat că solistul de la Holograf, Dan Bittman, s-ar afla într-o relație cu o tânără artistă din generația nouă, Monica Odagiu, însă care să fie, de fapt, adevărul?

În spațiul public au apărut mai multe zvonuri conform cărora Dan Bittman și Monica Odagiu, o tânără artistă, ar fi urmat să se mute împreună și chiar să se și căsătorească, dar aceste zvonuri nu au fost niciodată confirmate de vreunul dintre cei doi. Acum, însă, a venit momentul adevărului, iar Dan Bittman a vorbit despre relația pe care o are cu Monica Odagiu.

”O parteneră inteligentă te face să uiți de vârstă sau să uiți în general, că trebuie să mai și uiți. Nu e vorba doar de tinerețe. Dacă e inteligentă, însă, tinerețea, e irezistibilă. E terminatoare.

Aici trebuie să fac o mare rectificare. Presa, aici, nu a avut dreptate. Eu nu am plecat de acasă niciodată și nici nu aș face așa ceva, pentru nimeni. Nu e vorba de o actriță. Chiar mi-a părut rău că o carieră de actriță nu trebuie să fie pătată de un bărbat de 58 de ani. A fost doar o poveste inventată”, a spus Dan Bittman în emisiunea de la Kanal D.

„La ultimul nostru concert din martie, fiind prieten foarte bun cu ea, am invitat-o la masa de după și am mers pe stradă, ca doi prieteni. Nu am plecat niciodată pentru domnișoara actriță”, a subliniat Dan Bittman.

Monica Odagiu, cântăreață și actriță

La doar 24 de ani, Monica Odagiu se poate declara o femeie împlinită. Este cântăreață și actriță de film și de teatru și s-a spus că ar fi avut o relație cu  Dan Bittman. De-a lungul timpului, cântărețul a fost unul dintre cei mai curtați burlaci din România, datorită șarmului său incontestabil.

Cei doi au colaborat și pe plan artistic, în urmă cu patru ani. Monica a lansat atunci piesa ”Stau cu picioarele în apă rece”. Dan Bittman a fost cel care a scris textul și a făcut linia melodică. În 2016, tânăra era încă studentă la Actorie, dar nu era străină publicului din România. Monica Odagiu a jucat în serialul ”Pariu cu viața”, difuzat de Pro TV și în perioada 2011 – 2012 a făcut parte din trupa La La Band.

Tot în 2012, pe când avea doar 16 ani, Monica Odagiu a participat și la ”Vocea României” și a făcut parte din echipa lui Marius Moga. Are o soră mai mare decât ea, Ana, care de asemenea cochetează cu muzica. Mai mult, și aceasta a fost concurentă la ”Vocea României”, dar în prima ediție a emisiunii. În prezent, Monica Odagiu este implicată în mai multe proiecte de teatru.

Sursă foto: capturi video youtube

Publicat: 24 Dec. 2020, 09:03 Vedete
Pe aceeași temă