Monica Odagiu și Dan Bittman s-au despărțit! Blondina a făcut anunțul surprinzător

Publicat: 30 Sep. 2020, 13:02 Vedete
Monica Odagiu și Dan Bittman s-au despărțit! Blondina a făcut anunțul surprinzător

După ce în urmă cu câteva luni Dan Bittman a șocat întreg showbiz-ul cu decizia de a se muta împreună cu Monica Odagiu, recent frumoasa blondină a anunțat despărțirea. Deși multă lume îl vedea fericit pe celebrul artist alături de tânăra sa iubita, declarațiile acesteia dezvăluie cu totul altceva.

De când s-a decretat starea de urgență, Monica Odagiu a locuit alături de sora mai mare, Ana, și de mama lor, deși la începutul anului, solista se mutase într-un apartament de lux, în zona de nord a Capitalei. Apartamentul fusese închiriat de celebrul Dan Bittman special ca să își poată petrece mai mult timp alături de frumoasa artistă.

Însă, în cadrul unui interviu recent, Monica a ținut să ne menționeze că, în momentul de față, nu există niciun bărbat în viața ei, spre dezamăgirea fanilor celor doi.

”Ne iubim maxim. Măcar dacă nu avem bărbați, între noi să ne iubim, că altfel…”, a declarat amuzată Monica, pentru Libertatea, referindu-se la sora ei, Ana.

”Atât am spus chestia asta că pare că suntem vai de capul nostru, nu avem bărbați, nu avem nimic”, a completat și Ana, întreruptă de sora ei.

 ”Pretendenți există, dar nu…”, a spus și Monica Odagiu.

Iubitele lui Dan Bittman

A avut o relație cu Liliana Ștefan de peste 27 de ani, însă în tinereţe nu s-a putut plânge de lipsa femeilor din viaţa sa. Din contră, a avut o tinereţe zbuciumată din punct de vedere amoros, trăindu-şi viaţa la maxim.

De-a lungul anilor, Dan Bittman a avut destule cuceriri şi s-a bucurat de atenţia unor femei superbe, precum Mihaela Rădulescu, Nadine, Alexandra Dinu, Monica Bârlădeanu, Alina Chivulescu, Tania Budi, plus alte actriţe, cântăreţe şi dansatoare.

Însă, în trecut a existat și o femeie care nu a răspuns avansurilor celebrului solist. Andreea Marin, căci despre ea este vorba a fost întotdeauna o prezeţă care întoarce priviri ori de câte ori iese în public.

Dan Bittman a făut câteva dezvăluiri despre vedeta TV şi a povestit faptul că au fost la un pas de a forma un cuplu în urmă cu ani de zile, însă Andreea Marin l-a refuzat.

„Bineînțeles, cred că toată lumea și-a dat seama că cererea în căsătorie din cadrul show-ului a fost un scenariu, dar au fost și reacții spontane. Eu și Andreea ne știm de foarte, foarte mulți ani și, da, am recunoscut că mi-a plăcut în anii tinereții, dar asta nu înseamnă că am dat curs acum trăirilor de atunci. Eu o apreciez foarte mult, iar noi doi am rămas într-o relație foarte strânsă de prietenie, ce s-a păstrat cu trecerea timpului. Pe platou ne-am înțeles formidabil, este un om căruia nu îi poți contesta experiența în televiziune”, a declarat Dan Bittman pentru revista Viva.

Publicat: 30 Sep. 2020, 13:02 Vedete
Pe aceeași temă