Tania Budi și Dan Bittman, din nou împreună după 20 de ani? Cum au fost surprinși la restaurant

Publicat: 16 mai 2022, 13:39 Autor: Maria Apostol Vedete

Dan Bittman face ce face și tot îi dă târcoale Taniei Budi, mare lui iubire, care s-a consumat în urmă cu aproape 20 de ani. Cei doi par să se înțeleagă mai bine ca niciodată, iar recent au fost surprinși împreună la restaurant. 

Ultima oară când au fost văzuți împreună, în public, a fost la aniversarea frumoasei blonde, în luna februarie. Atunci, însă, cântărețul părea apropiat de altă femeie frumoasă. Totul a fost efemer, însă…

La fel cum s-a întâmplat și cu relațiile scurte pe care Bittman le-a avut cu Monica Odagiu, Andreea Ilie și Ana Roman. Printre ele și-ar fi făcut loc anul acesta și o tânără misterioasă din Timișoara care ar fi în plin proces de divorț. Cântărețul ”trage”, însă, tot la marea lui iubire, Tania Budi.

Cei doi au ieșit recent la un restaurant din București și s-au simțit extrem de bine împreună. Frumoasa blondă a râs încontinuu, iar cântărețul a ”adulmecat-o” din priviri. La final cei doi s-au despărțit ”prietenește”, fără niciun gest care să dea de gol alte intenții… încă! Imagini de la întâlnirea celor doi puteți vedea AICI.

Dan Bittman a povestit mai de mult detalii picante din timpul relației lui cu Tania Budi.

Ce sunt acum sunt datorită femeilor pe care le-am întâlnit în viața mea. De la Tania Budi am învățat, în primul rând, că o dragoste poate să sfârșească și într-o prietenie.

A fost o dragoste cu năbădăi și cu scântei. Totuși, cred că ambii am avut multe de învățat din relația aceea. Ea a învîțat că nu poate să mă țină pe loc. Eu am învățat că o dragoste pornită ca o joacă poate să ajungă foarte serioasă. Asta înveți de la femei, inteligență”, a explicat Dan Bittman.

Fosta soție a lui Dan Bittman, despre infidelitățile artistului: ”Nu m-am simțit confortabil”

Liliana Ștefan a fost întotdeauna o femeie discretă în ceea ce priveşte viaţa sa intimă. Au fost rare momentele în care a ieşit în public alături de artist sau a vorbit cu presa.

Şi de această dată, Liliana Ştefan a încercat să stea departe de zvonurile care au apărut în presă. Aceasta nu a comentat pe tema presupuselor infidelităţi ale fostului său soț, însă nici nu a negat existenţa lor.

Din fire sunt mai discretă, nu îmi place ca lucrurile care țin de intimitatea unei familii să fie discutate public. Așa că nu m-am simțit confortabil. A da timpul înapoi mi s-ar părea o acțiune de neasumare și nu aș face asta dacă ar fi posibil.

Dar, dacă totuși s-ar întâmpla, nu aș vrea să schimb nimic din ceea ce sunt eu. Fiecare eveniment și întâmplare din viața unui om au un sens, un scop precis”, a declarat Liliana Ștefan, într-un interviu pentru protv.ro.

Publicat: 16 mai 2022, 13:39 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă
×