Dan Bittman are motive serioase de gelozie! ”Fosta” s-a cuplat cu un milionar italian

Publicat: 30 mai 2022, 11:11 Autor: Maria Apostol Vedete

Dan Bittman ar putea să scrie o carte despre aventurile sale amoroase, și lumea nu s-ar plictisi să le citească pe toate! Una dintre cele mai spumoase dintre ele s-a consumat cu frumoasa Andreea Ilie, mezzosoprana care acum s-a combinat cu un potent om de afaceri și l-a dat uitării, definitiv, pe artist! 

A fost o perioadă când Dan Bittman era ”prins” între două femei care seamănă leit, dar le desparte mai mulți ani. Oficiala, Liliana Ștefan, și ”neoficiala”, cântăreața Andreea Ilie, i-au dat mari bătăi de cap artistului. El credea că le poate avea pe amândou, însă ambele i-au dat, într-un final, papucii!

Iată că Dan Bittman are, din nou, toate motivele să fie supărat după ce va afla că orice șansă de a se întoarce la Andreea Ilie, pe care o mai sună și acum, s-a spulberat!   Potrivit surselor CANCAN.RO, bruneta trăiește marea iubire alături de un om de afaceri italian. Dar care și-a stabilit „cartierul general”, de ceva timp, la Brașov.

De unde-și controlează afacerile derulate în mai multe orașe, între care și Capitala. Virginio Dell Uomo este numele lui, are 45 de ani, iar pe Andreea Ilie avea s-o cunoască întâmplător.

Cum a avut loc întâlnirea? În urmă cu mai bine de trei luni, o recepție dată la ambasada Italiei la București avea să deschidă drumul iubirii pentru cei doi, Virginio Dell Uomo și Andreea Ilie. Mezzosoprana a cântat acolo, italianul a ascultat-o și s-a îndrăgostit pe loc. A abordat-o, iar ea nu l-a refuzat… Mai multe detalii găsiți pe CANCAN.RO.

Fosta soție a lui Dan Bittman, sătulă de infidelitățile artistului

Liliana Ștefan a fost întotdeauna o femeie discretă în ceea ce priveşte viaţa sa intimă. Au fost rare momentele în care a ieşit în public alături de artist sau a vorbit cu presa.

Şi de această dată, Liliana Ştefan a încercat să stea departe de zvonurile care au apărut în presă. Aceasta nu a comentat pe tema presupuselor infidelităţi ale fostului său soț, însă nici nu a negat existenţa lor.

Din fire sunt mai discretă, nu îmi place ca lucrurile care țin de intimitatea unei familii să fie discutate public. Așa că nu m-am simțit confortabil. A da timpul înapoi mi s-ar părea o acțiune de neasumare și nu aș face asta dacă ar fi posibil.

Dar, dacă totuși s-ar întâmpla, nu aș vrea să schimb nimic din ceea ce sunt eu. Fiecare eveniment și întâmplare din viața unui om au un sens, un scop precis”, a declarat Liliana Ștefan, într-un interviu pentru protv.ro.

 

Publicat: 30 mai 2022, 11:11 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă
×