Liliana Ștefan a vorbit despre despărţirea de Dan Bittman. Ce face fosta parteneră a artistului în prezent

Publicat: 04 iun. 2021, 08:57 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Dan Bittman și Liliana Ștefan au decis să se despartă definitiv după o relaţie de 25 de ani. Fosta parteneră a artistului a decis să vorbească despre relaţia pe care a avut-o cu celebrul cântăreţ la 7 luni de când s-au separat. 

Liliana Ştefan a fost întotdeauna o femeie discretă în ceea ce priveşte viaţa sa intimă. Au fost rare momentele în care fosta parteneră a lui Dan Bittman a ieşit în public alături de artist sau a vorbit cu presa.

Şi de această dată, Liliana Ştefan a încercat să stea departe de zvonurile care au apărut în presă. Aceasta nu a comentat pe tema presupuselor infidelităţi ale fostului său iubit, însă nici nu a negat existenţa lor.

„Din fire sunt mai discretă, nu îmi place ca lucrurile care țin de intimitatea unei familii să fie discutate public. Așa că nu m-am simțit confortabil. A da timpul înapoi mi s-ar părea o acțiune de neasumare și nu aș face asta dacă ar fi posibil.

Dar, dacă totuși s-ar întâmpla, nu aș vrea să schimb nimic din ceea ce sunt eu. Fiecare evenimet și întâmplare din viața unui om au un sens, un scop precis”a declarat Liliana Ștefan, într-un interviu pentru protv.ro.

Cu ce se ocupă în prezent Liliana Ștefan

Fosta iubită a lui Dan Bittman este într-o formă de invidiat. Mai mult, în prezent Liliana Ştefan urmează cursurile Facultății de Psihologie și a creat un program care propune soluții naturale, holistice și eficiente pentru combaterea mai multor probleme atât fizice, cât și psiho-emoționale.

„În prezent mă dedic cu pasiune activității de terapii alternative și complementare, precum și de cursurile de la facultatea de Psihologie. Am creat un program personalizat de terapie, care se numește ReBalance, prin care propun soluții naturale, holistice și eficiente pentru combaterea și tratarea multor dezechilibre atât fizice, cât și psiho-emoționale.

Depresia, stresul acut, lipsa de concentrare, insomnia, anxietate, epuizare psihică, iritabilitatea, instabilitatea emoțională, frustrarea, angoasa sunt câteva din situațiile cărora mă adresez prin terapiile ReBalance”, a mai spus Liliana Ștefan.

 

Sursă foto: Instagram

Publicat: 04 iun. 2021, 08:57 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×