Dan Bittman este prins într-un triunghi amoros! Cine sunt femeile care l-au răvășit

Publicat: 04 Jan. 2022, 10:40 Vedete

Dan Bittman a divorțat de femeia care i-a fost alături timp de 25 de ani și care i-a tolerat alte relații pasagere. Artistul își dorește, din nou, o apropiere de ea, dar nu poate renunța nici la ”ispita” care i-a pus capac recent. 

Dan Bittman și Liliana Ștefan s-au despărțit după 25 de ani de relație și trei copii. Motivul pare să fie cu totul altul decât a explicat el în public!

Se pare că viața amoroasă a cântărețului pare mult mai complicată decât se credea.

Conform surselor CANCAN.RO, Dan Bittman și-ar dori să se împace cu mezzosoprana Andreea Ilie, care i-ar fi frânt inima. În același timp, ar face eforturi pentru a o îndupleca pe Liliana Ștefan, astfel încât să se poată întoarce în sânul familiei.

Dan e disperat să se împace cu Liliana! Cu toate astea, spune că și-ar dori-o și pe Andreea înapoi, mai ales că acum e singură, după despărțirea de Bobby Păunescu. Și, cu toate acestea, el se vede și cu alte femei. Cine să-l mai înțeleagă?!”, a dezvăluit un apropiat al artistului. Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

Fosta soție a lui Bittman: ”Nu m-am simțit confortabil”

Liliana Ștefan a fost întotdeauna o femeie discretă în ceea ce priveşte viaţa sa intimă. Au fost rare momentele în care a ieşit în public alături de artist sau a vorbit cu presa.

Şi de această dată, Liliana Ştefan a încercat să stea departe de zvonurile care au apărut în presă. Aceasta nu a comentat pe tema presupuselor infidelităţi ale fostului său iubit, însă nici nu a negat existenţa lor.

Din fire sunt mai discretă, nu îmi place ca lucrurile care țin de intimitatea unei familii să fie discutate public. Așa că nu m-am simțit confortabil. A da timpul înapoi mi s-ar părea o acțiune de neasumare și nu aș face asta dacă ar fi posibil.

Dar, dacă totuși s-ar întâmpla, nu aș vrea să schimb nimic din ceea ce sunt eu. Fiecare eveniment și întâmplare din viața unui om au un sens, un scop precis”, a declarat Liliana Ștefan, într-un interviu pentru protv.ro.

 

Publicat: 04 Jan. 2022, 10:40 Vedete
Pe aceeași temă