Cine este de fapt ”ispita” care l-a făcut pe Dan Bittman să divorțeze! Cei doi au avut o relație în secret

Publicat: 03 Jan. 2022, 10:46 Vedete

Dan Bittman și Liliana Ștefan s-au despărțit după 25 de ani de relație și trei copii. Motivul pare să fie cu totul altul decât a explicat el în public!

În urmă cu un an, Dan Bittman a recunoscut că nu mai formează de patru ani un cuplu cu mama celor trei băieți ai lui. Și că de un an nici nu mai locuiau împreună. Vocalistul trupei Holograf spunea atunci că Liliana Ștefan a fost femeia pe care a iubit-o cel mai mult. Și că își asumă vina pentru faptul că lucrurile nu au mai funcționat.

La vremea respectivă, apropiații cuplului o considerau pe Monica Odagiu de vină pentru destrămarea căsniciei celor doi. Însă, adevărul era foarte departe…

Potrivit surselor CANCAN.RO, Dan Bittman ar fi făcut o adevărată pasiune pentru altă artistă frumoasă din showbiz. Este vorba despre Andreea Ilie, alături de care ar fi avut și o relație. Ce-i drept, cu pauze destul de dese.

Atât de mărețe, încât mezzosoprana chiar l-ar fi „tradus” pe Bobby Păunescu, la un moment dat. Mai multe detalii puteți citi AICI.

Fosta soție a lui Bittman: ”Nu m-am simțit confortabil”

Liliana Ștefan a fost întotdeauna o femeie discretă în ceea ce priveşte viaţa sa intimă. Au fost rare momentele în care a ieşit în public alături de artist sau a vorbit cu presa.

Şi de această dată, Liliana Ştefan a încercat să stea departe de zvonurile care au apărut în presă. Aceasta nu a comentat pe tema presupuselor infidelităţi ale fostului său iubit, însă nici nu a negat existenţa lor.

Din fire sunt mai discretă, nu îmi place ca lucrurile care țin de intimitatea unei familii să fie discutate public. Așa că nu m-am simțit confortabil. A da timpul înapoi mi s-ar părea o acțiune de neasumare și nu aș face asta dacă ar fi posibil.

Dar, dacă totuși s-ar întâmpla, nu aș vrea să schimb nimic din ceea ce sunt eu. Fiecare eveniment și întâmplare din viața unui om au un sens, un scop precis”, a declarat Liliana Ștefan, într-un interviu pentru protv.ro.

Publicat: 03 Jan. 2022, 10:46 Vedete
Pe aceeași temă