Dan Bittman, dezvăluiri despre povestea de dragoste pe care o trăieşte în prezent. Cine este femeia care i-a furat inima

Publicat: 16 feb. 2024, 11:39 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Dan Bittman a vorbit în cadrul unui interviu recent despre viaţa sentimentală. Recunoaște că are o nouă relație, însă nu a vrut să dea foarte multe detalii, pentru că, spune artistul, partenera sa nu face parte din lumea mondenă. 

Nu mai este un secret faptul că Dan Bittman s-a despărţit de Liliana Ștefan, mama copiilor săi, după 25 de ani de relație. Separarea s-a produs în urmă cu ceva timp, iar de atunci, celebrul cântăreţ nu a mai apărut alături de nicio altă femeie.

Dan Bittman, dezvăluiri despre împăcarea cu Liliana Ştefan

În ceea ce priveşte o împăcare între cei doi, artistul a exclus această posibilitate, pentru că, spune el, nici măcar nu au mai comunicat de o bună perioadă.

„Nu cred că se poate, nu, nu din vina mea sau că e vreo vină, ne bucurăm fiecare de copii, ba la mine, ba la ea, dar nu, noi doi nu mai comunicăm, am comunicat o vreme doar pe mail, aia a fost ultima comunicare, foarte oficială și nu”, a spus Dan Bittman, în cadrul podcastului realizat de Teo Trandafir.

Ce spune artistul despre noua sa relaţie

Cântărețul a făcut dezvăluiri despre statusul sentimental, dezvăluind că se află într-o relație, dar nu a vrut să dea prea multe detalii.

„Există, se mai găsește, mai e, apar. E ok, sunt într-o fază destul de tihnită a vieții, e bine așa cum e. Nu e ceea ce se scrie, să știi, nu e cineva din zona noastră, dar e ok, mă simt bine.

Depinde foarte mult cum te-ai obișnuit, în meseria asta fugi prin toată lumea, țara și cineva trebuie să înțeleagă și chestia asta, dacă se poate. De asta zic, avem o viață.. o perioadă merge, dar după… Suntem în test.”, a mai declarat artistul.

Ce etnie are Dan Bittman

Mereu și-a ferit familia de lumina reflectoarelor, astfel că puțini știu faptul că Dan Bittman are origini evreiești! Din nefericire, acum mai bine de 10 ani, artistul și-a pierdut ambii părinții la distanță de câteva luni.

Tata a murit de Revelion 2011, iar noi aveam 3 spectacole și, dacă nu era colegul nostru, care din păcate nu mai este printre noi, Mihai Coman, care mi-a dat pentru prima dată în viață o pastilă și mi-a zis: ”Stai liniștit”, eram praf. Îl văzusem cu câteva ore înainte. Mi-am revenit și am cântat 3 spectacole”, a declarat Bittman, acum câțiva ani.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 16 feb. 2024, 11:39 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă