Dan Bittman nu vrea să audă de căsătorie: „Nu aș vrea să las vreo fată tânără și frumoasă văduvă”

Publicat: 22 mart. 2024, 10:59 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Dan Bittman va împlini în curând 62 de ani. Artistul a oferit un interviu recent în care a dat detalii despre viaţa sa personală. Celebrul cântăreţ a mărturisit că îşi doreşte să se aşeze la casa lui, dar nu are de gând să se căsătorească.

Dan Bittman a avut o relaţie lungă, de aproape 25 de ani cu Liliana Ştefan. Din povestea lor de dragoste s-au născut trei băieţi, Alexandru (24 de ani), Patrick (19 ani) și Mark (16 ani).  În 2019, cei doi au decis să se despartă, artistul s-a mutat singur, iar singurele ocazii în care s-au mai văzut au fost zilele de naştere ale copiilor.

Cu toate acestea, ori de câte ori a avut ocazia, artistul a spus numai cuvinte de laudă la adresa fostei partenere. Întrebat recent dacă ar mai exista o şansă de împăcare, Dan Bittman a fost foarte clar: „Chestiunea unei întoarceri la cea mi-a stat alături ani buni e închisă. Definitiv! Și nu e vorba despre dorința mea anume sau vreun orgoliu masculin prost înțeles. Nu! Am primit dinspre ea anumite mesaje, clare, pe care am de gând să le respect întru-totul”.

Ce spune Dan Bittman despre o nouă relaţie

Pe 29 martie, Dan Bittman va împlini 62 de ani și la această vârstă se gândește să facă unele schimbări în viața lui.

„Cum mă simt la 62 de ani? Ca la 26! Am multe dimineți în care îmi propun să fac o groază de lucruri, dar pe parcursul zilei corpul îmi reamintește de anumite condiționări. Așa că dorințele se mai estompează, uneori. În fond, acesta e mersul natural al lucrurilor și vreau sau nu, trebuie să mă adaptez situațiilor”, a declarat Dan Bittman.

„Vârsta ne spune, mai des sau mai rar, după caz, că e timpul să schimbăm ceva în viețile noastre. La mine, spre exemplu, a venit cu ideea de a mă așeza, într-un fel la casa mea. A, nu vă gândiți la căsătorie, fiindcă nu despre asta vorbesc. Nu e cazul! Acum caut pe cineva cu care să mă înțeleg cât mai bine, dar nu aș vrea să las vreo fată tânără și frumoasă văduvă!”, a mai zis el pentru Playtech.

 

 

Sursă foto: social media

Publicat: 22 mart. 2024, 10:59 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×