Dan Bittman, dezvăluiri neaşteptate despre relaţia cu Mihaela Rădulescu. Ce a putut să spună artistul despre diva de la Monaco

Publicat: 15 mai 2024, 13:00 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Dan Bittman, dezvăluiri neaşteptate despre relaţia cu Mihaela Rădulescu. Ce a putut să spună artistul despre diva de la Monaco

Dan Bittman a vorbit în cadrul unui interviu recent despre povestea de dragoste pe care a trăit-o cu Mihaela Rădulescu în anii ’90. La momentul respectiv, amândoi se aflau la începutul carierelor, erau tineri şi dornici să descopere lumea.

Relaţia cu Mihaela Rădulescu, care la vremea respectivă era departe de statutul de divă pe care l-a câştigat în timp, a fost caracterizată de Dan Bittman într-un singur cuvânt: nebunie.

Dan Bittman, despre relaţia cu Mihaela Rădulescu

Dan Bittman a mărturisit că între el și Mihaela Rădulescu a fost dragoste la prima vedere. Mai mult artistul are în continuare numai cuvinte de laudă la adresa fostei prezentatoare TV.

„Cu Mihaela a fost o nebunie. Cum e ea, aşa, energică, chiar a fost o . Vreme, viaţă, tinereţe, na, sunt ani de atunci”, a spus artistul pentru adevărul.ro, în urmă cu câțiva ani.

În continuare, artistul a descris-o pe Mihaela Rădulescu ca fiind o atletă pasionată de gimnastică, cu o prezență fizică și un farmec aparte. De asemenea, a ţinut să precizeze că îi plăcea mai mult imaginea pe care o avea atunci, făcând referire la faptul că era naturală.

Ce spune artistul despre viaţa sentimentală

Pe 29 martie, Dan Bittman a împlinit 62 de ani. Deşi mulţi se gândesc la pensie, artistul continuă să susţină concerte alături de trupa Holograf.

În ceea ce priveşte statusul amoros, artistul dezvăluia în podcastul lui Teo Trandafir că există cineva în viaţa lui: „Nu e cineva din zona noastră, dar e ok, mă simt bine”.

Recent, a fost întrebat ce își dorește la 62 de ani, iar el a spus că vrea o doamnă miliardară.

„Tot ce îmi mai doresc este o doamna trecută de 70-80 de ani, miliardară. Nu milionară, ci miliardară, cu iaht cu trei punți, proprietăți în toată lumea și doar să își dorească să își petreacă viața cu mine”, a declarat Dan Bittman pentru Antena Stars, conform spynews.ro.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 15 mai 2024, 13:00 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×