Dan Bittman a dat cărţile pe faţă! Ce spune despre relaţia cu Denise Rifai: „Un om frumos, deștept și cu calități formidabile”

Publicat: 27 feb. 2024, 11:04 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Dan Bittman a vorbit despre relaţia cu Denise Rifai. Cei doi se cunosc de multă vreme, ba chiar au colaborat pe plan profesional, însă la un moment dat, s-a speculat că ar forma un cuplu. În cadrul unui interviu, cântăreţul a elucidat misterul idilei lor.

Dan Bittman i-a luat prin surprindere pe cei care îl urmăresc după ce în urmă cu ceva timp, invitat în emsiunea jurnalistei de la Kana D, i-a oferit un inel. La vremea respectivă fanii erau convinşi că între cei doi există o relaţie de iubire.

Dan Bittman rupe tăcerea despre relația cu Denise Rifai

În cadrul unui interviu pentru Viva!, artistul şi-a dorit să lămurească situaţia. Dan Bittman a explicat că i-a oferit un inel frumoasei şatene doar pentru a atrage atenţia presei. Cântăreţul a constatat că de-a lungul timpului, ivitaţii acesteia nu i-au oferit nici măcar o floare, iar el s-a gândit să facă ceva mai special.

Cât despre relaţia lor, artistul a dezvăluit că îi leagă o frumoasă prietenie.

„Am făcut acel gest la Denise Rifai în emisiune tocmai pentru a atrage atenția presei tabloide, pentru că urmăream câteodată emisiunea, vedeam ce oameni celebri ajung acolo, dar nimeni nu se gândise măcar să-i aducă o floare. Și i-am și spus asta când am cunoscut-o, în timpul emisiunii și după emisiune. Mi-am zis: „Mă, ce-aș putea să-i duc ca să fie așa, de senzație?. Și dacă tot mi se spune „Inelul în România, bineînțeles că i-am dus un inel, fapt care a scandalizat pe toată lumea și a început scandalul, ceea ce m-a și bucurat.

Acum, apropo de a avea o relație cu Denise, nu. Sincer, nu mă văd mergând până acolo. Prefer o amiciție bună și frumoasă cu un om frumos, deștept și cu calități formidabile decât să-mi fac proiecții… Mai ales că, de la o anumită vârstă-ncolo, nu-ți mai faci proiecții atât de lungi ca perioadă. Te gândești ca ultimii ani ai vieții să-i petreci frumos, cu cineva, dacă se poate, asta apropo de întrebarea cu iubita.

N-o să vă zic, ca să nu explodeze din nou presa tabloidă, dar prioritățile încep să fie foarte importante, tocmai pentru că ai făcut până la vârsta asta foarte, foarte multe, mai ai încă multe de făcut, dar începi să prioritizezi, să te gândești „ce mai am de făcut?, un fel de Bucket list, să treci prin toate până când închizi ochii”, a declarat Dan Bittman, pentru sursa menționată mai sus.

 

 

Sursă foto: social media

Publicat: 27 feb. 2024, 11:04 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×