Ce îşi doreşte Dan Bittman la 62 de ani. Răspunsul artistului i-a luat prin surprindere pe fani: „O doamnă trecută de 70-80 de ani, miliardară, să-și petreacă viața cu mine”

Publicat: 01 apr. 2024, 09:30 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Dan Bittman nu are nevoie de prea multe prezentări. Are o carieră de succes în industria muzicală, trei băieţi de care este tare mândru, iar potrivit ultimelor declaraţii şi cu viaţa sentimentală stă foarte bine. În cadrul unui interviu recent, cântăreţul a făcut unele dezvăluiri despre planurile sale de viitor care au luat prin surprindere pe toată lumea. Iată ce a declarat.

Pe 29 martie, Dan Bittman a împlinit 62 de ani. Deşi mulţi se gândesc la pensie, artistul continuă să susţină concerte alături de trupa Holograf.

Ce spune artistul despre viaţa sentimentală

În ceea ce priveşte statusul amoros, artistul dezvăluia în podcastul lui Teo Trandafir că există cineva în viaţa lui: „Nu e cineva din zona noastră, dar e ok, mă simt bine”.

Recent, a fost întrebat ce își dorește la 62 de ani, iar el a spus că vrea o doamnă miliardară.

„Tot ce îmi mai doresc este o doamna trecută de 70-80 de ani, miliardară. Nu milionară, ci miliardară, cu iaht cu trei punți, proprietăți în toată lumea și doar să își dorească să își petreacă viața cu mine”, a declarat Dan Bittman pentru Antena Stars, conform spynews.ro.

Ce spune Dan Bittman despre relaţia cu fosta soţie

Dan Bittman a avut o relaţie lungă, de aproape 25 de ani cu Liliana Ştefan. Din povestea lor de dragoste s-au născut trei băieţi, Alexandru (24 de ani), Patrick (19 ani) și Mark (16 ani).  În 2019, cei doi au decis să se despartă, artistul s-a mutat singur, iar singurele ocazii în care s-au mai văzut au fost zilele de naştere ale copiilor.

Cu toate acestea, ori de câte ori a avut ocazia, artistul a spus numai cuvinte de laudă la adresa fostei partenere. Întrebat recent dacă ar mai exista o şansă de împăcare, Dan Bittman a fost foarte clar: „Chestiunea unei întoarceri la cea mi-a stat alături ani buni e închisă. Definitiv! Și nu e vorba despre dorința mea anume sau vreun orgoliu masculin prost înțeles. Nu! Am primit dinspre ea anumite mesaje, clare, pe care am de gând să le respect întru-totul”.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 01 apr. 2024, 09:30 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×