Ce meserie are, de fapt, Monica Odagiu, iubita mult mai tânără a lui Dan Bittman

Publicat: 07 Mar. 2020, 18:00 Vedete
Ce meserie are, de fapt, Monica Odagiu, iubita mult mai tânără a lui Dan Bittman

Dan Bittman și Monica Odagiu nu-și mai ascund relația. Iubita acestuia este cu 33 de ani mai tânără decât îndrăgitul cântăreț, dar se pare că vârsta nu reprezintă un impediment în relația celor doi. Pe 29 martie, Dan Bittman va împlini 58 de ani.

Monica Odagiu, cântăreață și actriță

La doar 24 de ani, Monica Odagiu se poate declara o femeie împlinită. Este cântăreață și actriță de film și de teatru și în plus, are o relație cu celebrul Dan Bittman. De-a lungul timpului, cântărețul a fost unul dintre cei mai curtați burlaci din România, datorită șarmului său incontestabil.

Cei doi au colaborat și pe plan artistic, în urmă cu patru ani. Monica a lansat atunci piesa ”Stau cu picioarele în apă rece”. Dan Bittman a fost cel care a scris textul și a făcut linia melodică. În 2016, tânăra era încă studentă la Actorie, dar nu era străină publicului din România. Monica Odagiu a jucat în serialul ”Pariu cu viața”, difuzat de Pro TV și în perioada 2011 – 2012 a făcut parte din trupa La La Band.

Monica Odagiu este cântăreață
Monica Odagiu este și actriță de teatru și film

Tot în 2012, pe când avea doar 16 ani, Monica Odagiu a participat și la ”Vocea României” și a făcut parte din echipa lui Marius Moga. Are o soră mai mare decât ea, Ana, care de asemenea cochetează cu muzica. Mai mult, și aceasta a fost concurentă la ”Vocea României”, dar în prima ediție a emisiunii. În prezent, Monica Odagiu este implicată în mai multe proiecte de teatru.

Dan Bittman și Monica Odagiu, relație ascunsă?

Deși cei doi nu și-au oficializat încă relația, sunt martori care afirmă că Dan Bittman s-ar fi mutat deja de acasă și ar sta cu chirie. Acesta ar fi părăsit-o pe mama copiilor săi, Liliana Ștefan, după o relație de peste 27 de ani. Cei doi nu s-au căsătorit niciodată. Dan și Liliana au împreună și trei copii, Alexandru, Mark Nicolas și Patrick.

Se pare că relația cu Monica Odagiu este una serioasă, în ciuda diferenței de aproape 34 de ani care există între cei doi. Gurile rele spun că Dan Bittman și Monica s-ar fi îndrăgostit în urmă cu mai mulți ani, când au colaborat pe plan profesional. Se pare că de-abia acum sentimentele au devenit mai profunde.

În 2015, cei doi au fost văzuți împreună la mai multe petreceri mai restrânse, dar și la concertele susținute de trupa Holograf. Mai mult, Dan Bittman a apărut în videoclipul piesei ”Stau cu picioarele în apă rece”, pe care a și cântat-o alături de Monica. A fost pentru prima dată când artistul a făcut acest lucru în compania unui cântăreț aflat la debut.

În 2016, Monica Odagiu și Dan Bittman au colaborat la piesa ”Stau cu picioarele în apă rece”
Publicat: 07 Mar. 2020, 18:00 Vedete
Pe aceeași temă