Iubitele lui Dan Bittman. Artistul a implinit 57 de ani

Publicat: 30 mart. 2019, 16:54 Autor: Simona Vedete

Zi cu fast ieri in familia lui Dan Bittman. Artistul a implinit frumoasa varsta de 57 de ani.

Dan Bittman face parte din trupa Holograf inca din 1985, fiind una dintre putinele trupe care au cucerit Romania si care s-au mentinut de-a lungul timpului. In 1994, Dan Bittman ne-a reprezentat tara in cadrul concursului Eurovision, acumuland 14 puncte, obtinand locul 21 in marea finala.

Cativa ani mai tarziu s-a orientat si catre televiziune. In acest sens, intre 2001 si 2003 a moderat emisiunea ”Bravo Bravissimo”, de pe TVR 1, iar in 2004 a fost prezentatorul emisiunii ”Danutz SRL”, care a avut un real succes.

Dan Bittman a implinit 57 de ani

Iubitele lui Dan Bittman. Artistul a implinit 57 de ani

Dan Bittman, solistul vocal al formatiei Holograf, si-a sarbatorit ieri ziua de nastere. Asa cum era de asteptat, cu ocazia zilei sale de nastere fanii i-au urat „La multi ani” pe platformele de socializare, asaltandu-l cu mesaje.

„La Mulți Ani cu sănătatea și bucurii și multe binecuvântări să se reverse asupra ta de la bunul Dumnezeu alături de familia ta!! ????????”, „@danbittman_oficial La multi ani sanatosi si frumosi! ❤❤❤”, „La mulți ani!!!???” sunt doar cateva dintre urarile primite.

Iubitele lui Dan Bittman

Este casatorit de peste 20 de ani, insa in tinerete nu s-a putut plange de lipsa femeilor din viata sa. Din contra, a avut o tinerete zbuciumata din punct de vedere amoros, traindu-si viata la maxim.

De-a lungul anilor, Dan Bittman a avut destule cuceriri si s-a bucurat de atentia unor femei superbe, precum Mihaela Radulescu, Nadine, Alexandra Dinu, Monica Barladeanu, Alina Chivulescu, Tania Budi, plus alte actrite, cantarete si dansatoare.

Dan Bittman si sotia sa, Liliana

Chiar daca a fost mereu inconjurat de femei frumoase, Dan Bittmana stiut sa pretuiasca iubirea pentru sotia lui, Liliana, declarandu-si iubirea pentru ea, alaturi de care are trei copii.

Lilianei nu i-a fost usor, pentru ca multe zvonuri privind fidelitatea acestuia au fost alimentate de-a lungul anilor, insa Liliana a ramas alaturi de el, fiindca „a stiut ce are acasa”.

  • „Dacă ar fi fost genul de femeie care să mă streseze în fiecare zi, să-mi spună vreau aia, vreau să fii cu mine, te vreau lângă mine, aşa cum se întâmplă de obicei, cred că nu făceam mai mult de cinci minute casă împreună.
  • Dar uite că a ştiut să fie altfel şi eu am simţit întotdeauna să-i ofer fără ca ea să-mi ceară. Şi cred că ăsta e cel mai frumos lucru.
  • Liliana este o femeie deșteaptă și a știut ce are acasă. Iar eu cred că, hai să nu ne mai ascundem după degete, o iubesc foarte mult! Acesta-i adevărul!” a spus Dan Bittman despre Liliana, potrivit stirimondene.fanatik.ro.
Publicat: 30 mart. 2019, 16:54 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă