Mesajul Danei Savuica inainte de incinerarea Zinei Dumitrescu. Ce se intampla in fata Casei de Moda Venus

Publicat: 30 Mar. 2019, 11:29 News 3

Cu putin timp inainte de incinerarea trupului Zinei, Dana Savuica a facut un anunt important.

In decursul zilei de azi „mama Zina” urmeaza sa fie incinerata, chiar daca dorinta ei a fost de a fi inmormantata la cimitirul Bellu din capitala.

Dana Savuica a anuntat ce se va intampla in fata Casei de Moda Venus in decursul zilei de azi si a facut apel catre toti oamenii care au tinut la Zina si care i-au apreciat munca de-a lungul anilor.

Mesajul Danei Savuica inainte de incinerarea Zinei Dumitrescu

Mesajul Danei Savuica inainte de incinerarea Zinei Dumitrescu

„Pentru cei ce doresc să aprindă o lumânare, să aducă o floare sau un gând bun care să o călăuzească pe doamnă Zina pe ultimul drum, locul din fața Casei de Modă Venus ne va aduce alinare nouă, celor care o purtăm în suflet cu amintiri frumoase.

Indiferent ce se va întâmplă mâine, când, cum și unde, noi ne vom întoarce acasă, acolo unde am trăit atâția ani de fericire, pasiune, dăruire și muncă alături de doamna modei românești, Zina Dumitrescu. Dumnezeu s-o odihnească?” a spus Dana Savuica, potrivit Libertatea.

Zina Dumitrescu a fost un nume rezonant pentru industria modei din Romania, fiindca chiar cea care a pus bazele modei la noi in tara, si a facut cunoscute multe modele de-a lungul anilor.

Zina Dumitrescu, incinerata de fiul ei impotriva dorintei sale

Din pacate, Zina Dumitrescu nu va fi ingropata, asa cum a spus clar ca vrea, cu scurt timp inainte sa moara. Fiul ei, Catalin Negreanu, fara stirea nimanui, i-a luat trupul Zinei din camera de azil.

Acesta a fost ajutat de o firma de pompe funebre, iar apoi a depus cererea de incinerare. Prietenii Zinei sunt disperati pentru ca fiul Zinei a procedat impotriva vointei mamei sale.

„E incredibil ce se întâmplă. La IML s-a înregistrat o cerere pe numele Zinei pentru incinerare. Din câte am înțeles, fiul ei vrea să o incinereze astăzi (vineri, n.r.).

Este șocant ce vrea să facă acest om. Zina nu și-a dorit acest lucru, ea nu și-a exprimat dorința de a fi incinerată”, a declarat o persoană care a fost foarte apropiată de Zina Dumitrescu, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Cum a murit Zina Dumitrescu

Conform Libertatea.ro, Zina Dumitrescu a murit in somn. Mama Modei a luat masa de pranz, cum obisnuia in fiecare zi, apoi s-a retras in camera ei. Urma sa se odihneasca la pranz.

Vestea este socanta pentru toata lumea, cu toate ca la inceputul anului a avut probleme de sanatate. Ultimii ani din viata i-a trait intr-un azi luxos din Ghermanesti. Era ingrijita bine de toata lumea, mai ales de patron care o rasfata cum putea.

Publicat: 30 Mar. 2019, 11:29 News 3
Pe aceeași temă