Vera Wang, secretele siluetei cu care a impresionat o lume întreagă la vârsta de 70 de ani

Publicat: 13 May. 2020, 13:04 Vedete

Creatoarea de modă Vera Wang în varsta de 70 de ani, a dezvăluit secretele siluetei sale. Internauţii au rămas şocaţi după ce aceasta a publicat pe reţelele de socializare câteva fotografii pe care le-a făcut în timpul izolării.

Celebra creatoare de modă i-a impresionat pe cei 2,6 milioane de admiratori ai ei de pe Instagram după ce a publicat recent o serie de fotografii care dezvăluie o siluetă incredibilă pentru o femeie de vârsta ei.

„Vera, arăţi de parcă ai avea 40 de ani. Ne spui, te rog, care e secretul tău?”/ „Arată de parcă ar avea 30 de ani sau mai puţin, jur!”/ „Cum se face că ai 70 de ani? Nu pricep!”/ „Ai făcut ca vârsta de 70 de ani să arate perfect. Sper să arăt şi eu la fel peste 30 de ani”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de fani.

În ultimele săptămâni, Vera Wang a publicat pe reţelele de socializare mai multe detalii legate de viaţa ei personală şi despre perioada petrecută în izolare în reşedinţa sa din Miami. Celebra creatoare a dezvăluit faptul că a mâncat gogoşi şi pizza, iar despre siluetă spune că nu a fost chiar atăt de greu să se menţină deşi nu a făcut exerciţii fizice.

„Nu sunt o fana impatimita a exercitiilor fizice, dar imi place sa joc golf la Liberty National din Jersey City sau la Atlantic Golf Club din Hamptons, atunci cand se intampla sa fiu acolo. Joc ingrozitor, dar sunt entuziasta”, dezvăluia creatoarea de modă într-un interviu recent.

Cine este Vera Wang

Vera Wang s-a născut pe 27 iunie 1949, la New Yorg. La vârsta de 8 ani a început patinajul artistic. În timpul liceului, s-a antrenat pentru proba de perechi alături de James Stuart, iar în 1968 a participat la campionatele naţionale de patinaj artistic din SUA.

A ratat însă şansa de a intra în echipa olimpică a Statelor Unite, iar atunci s-a decis să intre în industria modei. Ulterior, Vera Wang a devenit o celebră creatoare de modă. De asemenea, fosta patinatoare şi-a jucat propriul rol în mai multe producţii de televiziune.

Publicat: 13 May. 2020, 13:04 Vedete
Pe aceeași temă